ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Η 32η αγωνιστική της Euroleague ξεκίνησε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να «υποτάσσει» τη Βαλένθια και να μας κρατάει μέσα στη δυάδα που προτάθηκε την Τετάρτη (27/3). Αυτή τη φορά θα σταθούμε στο Βιλερμπάν – Μονακό, στο οποίο έχουμε ξεχωρίσει ένα σημείο.

Φυσικά, στο 35ο “UpTempo” θα αναλύσουμε μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη όλα τα δεδομένα της 32ης «στροφής» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς και όσα ακολουθούν για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Όμως, το σημερινό ποντάρισμά μας αφορά το -7,5 της Μονακό στο προσεχές παιχνίδι στην έδρα της Βιλερμπάν.

Ως γνωστόν, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς με ρεκόρ 20-11 βρίσκεται εντός της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας. Παράλληλα, γνωρίζει πως αν κάνει το 3Χ3 στο βατό πρόγραμμα που έχει μέχρι το φινάλε της regular season, θα μπει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας. Στην αντίπερα όχθη, η Βιλερμπάν έχει ρεκόρ 7-24, είναι στην 17η θέση του ταμπλό και εδώ και καιρό τα παιχνίδια της στην Euroleague έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Άπαντες μπορούν να αντιληφθούν τη δεδομένη… απόσταση σε οτιδήποτε αφορά τις δύο ομάδες: ποιότητα, ταλέντο, κίνητρο και «πρέπει», στην πιο κομβική καμπή της κανονικής περιόδου. Ωστόσο, αυτό που έχει αξία να δούμε είναι το τι έχει γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια της του ζευγαριού Βιλερμπάν – Μονακό, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα φετινά αποτελέσματα στα παιχνίδια των δύο γαλλικών ομάδων:

LNB: Βιλερμπάν – Μονακό 79-87
Euroleague: Μονακό – Βιλερμπάν 80-70
LNB: Μονακό – Βιλερμπάν 89-71
Κύπελλο: Μονακό – Βιλερμπάν 92-82

Όπως αποτυπώνεται παραπάνω, η ομάδα του Μάικ Τζέιμς έχει κάνει το 4Χ4 απέναντι στην «παρέα» του Νάντο ντε Κολό, έχοντας καλύψει και το -7,5, που είναι το ζητούμενο για εμάς στο εν λόγω bet. Μάλιστα, αυτό το 4-0 έχει συνδυαστεί με 11,5 πόντους διαφοράς κατά μέσο όρο. Τελευταία φορά που η Μονακό δεν ξεπέρασε το -7,5 ήταν στις 25/6/2022, όταν ηττήθηκε στην παράταση από τη Βιλερμπάν (84-82). Από τότε οι Μονεγάσκοι μετρούν σερί εννέα νικών σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας καλύψει ισάριθμες φορές το σχετικό handicap.

Το δεύτερο στοιχείο που ψάξαμε είναι το τι κάνει η Βιλερμπάν απέναντι στις ομάδες του Top-6 στη φετινή Euroleague (Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκός, Μονακό, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός. Φενέρμπαχτσε). Η γαλλική ομάδα, λοιπόν, έχει ρεκόρ 0-10 απέναντι στους «μεγάλους» της διοργάνωσης και κατά μέσο όρο χάνει τα παιχνίδια της με 10,2 πόντους διαφορά.

Τα αποτελέσματα της Βιλερμπάν απέναντι στις ομάδες του Top-6

Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 101-86
Μονακό – Βιλερμπάν 80-70
Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν 101-92
Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 81-89
Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 73-85
Βιλερμπάν – Ρεάλ Μαδρίτης 76-77
Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε 73-83
Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν 86-79
Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 85-67
Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 80-64

Επομένως, με δεδομένη την τεράστια διαφορά ποιότητας, το ισχυρό κίνητρο των φιλοξενούμενων, τη… στιβαρή παράδοση και την απόδοση του Pamestoixima.gr, θα αγοράσουμε το -7,5 των Μονεγάσκων.

Ραντεβού στο νέο επεισόδιο του “UpTempo” (28/3, 13:00) στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube.

Ανακεφαλαίωση:

Βιλερμπάν – Μονακό: Μονακό -7,5 στο 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;