ΜΠΑΣΚΕΤ



Μπορεί να μην ήταν κομβικός στην νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2, αλλά ο Μάριους Γκριγκόνις το έζησε με την ψυχή του.

Ο Μάριους Γκριγκόνις του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24 και τον Διονύση Αραβαντινό, έχοντας πολλά να πει.

Συγκεκριμένα ο Μάριους Γκριγκόνις, μετά το τέλος της αναμέτρησης, για την μεγάλη νίκη της ομάδας του, τον Κώστα Σλούκα, τα δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο, καθώς επίσης και το πόσο πολύ αγαπάνε οι διαιτητές τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάριους Γκριγκόνις στην κάμερα του Amerikanos24:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

“Σίγουρα είναι καλό το να χτίσουμε ένα προβάδισμα 14-16 πόντων που είχαμε, αλλά επέστρεψαν και μετά απαντήσαμε. Έτσι είναι. Πολλά μικρά κλειδιά για τη νίκη που προφανώς ο Σλούκας έπαιξε πολύ καλά… σήμερα και είναι καλό που ο βασικός μας παίκτης είναι σταθερός όλη την ώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε και να αναλύσουμε το παιχνίδι, αλλά σήμερα μέσα σε αυτό το περιβάλλον με τους φιλάθλους μας… χαίρομαι για τη νίκη.”

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν γιατί είχε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Πολλές διαφορετικά σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του. Οπότε είμαι χαρούμενος για την απόδοσή του. Αλλά ξέρετε, εμείς… απλά πρέπει να συνεχίσουμε κάθε μέρα. Θέλουμε ακόμα δύο νίκες. Δεν μπορούμε να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι σήμερα αλλά, αύριο μετά τις 12 πρέπει να αλλάξουμε αυτό το mindset.”

Για το αν είναι πιο δύσκολο ή πιο εύκολο να παίξεις σε άδειο γήπεδο παιχνίδια πλει-οφ:

“Δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει. Προτιμώ αυτό εχθρικό περιβάλλον, αλλά… είναι η πραγματικότητα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Οπότε απλά πρέπει να πας εκεί και να παίξεις.”

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

“Νομίζω ότι οι διαιτητές τον αγαπούν… είναι εκεί και κάθεται πολύ κοντά τους. Είναι πολύ χαρούμενοι για την υποστήριξη του. Αλλά ξέρεις, όταν παίζεις, δεν σε νοιάζει ποιος είναι στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και αυτός μπορεί να πάει και να κοιμηθεί ήσυχα, γιατί αλλιώς τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι. Είναι χαρούμενος για τη νίκη.”








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;