ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Game 3 και πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν τη νίκη, ώστε να πάνε στο Game 5 και εκεί να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους. Πρώτα όμως ακολουθεί το Game 4, Ώρα για τις επιλογές μας από το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, πράγμα που δείχνει ότι ο κόσμος θα είναι εκεί. Γενικά ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει την στήριξή του φέτος με κάθε τρόπο. Το έκανε και στο Game 3, παρότι η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη, το έκανε και όλη τη σεζόν. Είναι λοιπόν λογικό πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το κάτι παραπάνω από το κοινό. Παράλληλα, χωρίς να παίξει τρομερό μπάσκετ, στην Βαρκελώνη έχασε ένα ματς στις λεπτομέρειες και ένα το κέρδισε. Με το ΣΕΦ κατάμεστο λοιπόν και τους διαιτητές να μην… αλωνίζουν όπως στο τέλος του ματς της Τρίτης ποντάρουμε πως ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει.

Πρώτη μας επιλογή λοιπόν θα είναι το Ολυμπιακός νικητής στην Stoiximan.

Πάμε τώρα στα ειδικά. Πολλές επιλογές έχουν αξία από αυτό το ματς, όπως είδατε και στο Up Tempo της Πέμπτης. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει μια περίπτωση από τον Ολυμπιακό, που πραγματικά μπορεί να μας στείλει σούπερ ταμείο με μικρό ρόσκο.

Πρόκειται για μια επιλογή που έχει να κάνει με τον Μουστάφα Φαλ. Ο Γάλλος έχει δείξει ότι απότελεί έναν εκ των κορυφαίων σέντερ σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα. Η Μπαρτσελόνα άλλωστε το ένιωσε στο πετσί της αυτό, καθώς δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο μαρκάρισμά του. Το Μουσταφά Φαλ 5+ ριμπάουντ είναι ιδανική περίπτωση.

Περισσότερα tips για τα ματς των Playoffs της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Στοίχημα:

Ολυμπιακός νικητής

Μουσταφά Φαλ 5+ ριμπάουντ

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.22 στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;