ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός κάνει διάλειμμα από τα της Ευρωλίγκας, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν το βλέμμα τους στην ΑΕΚ. Έτσι, είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι έχουμε από στοίχημα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Ολυμπιακός – ΑΕΚ Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον κανονικά στη σύνθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος πήρε την θέση του Μόουζες Ράιτ στο ρόστερ της Stoiximan Basket League. Αυτή ήταν και η τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Έτσι, αυτό σημαίνει πως οριστικοποιήθηκε η 7άδα των ξένων για τα Playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι, όπως όλα δείχνουν, εκτός. Ο Σέρβος τραυματίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν, είναι λογικό πως θα τον ξεκουράσει ενόψει Final 4.

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά; σημαίνουν πως ο Κώστας Παπανικολάου θα αποτελέσει τον δεύτερο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, μετά τον Άλεκ Πίτερς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τον δούμε και στο «3». Με λίγα λόγια, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα περάσει αρκετή ώρα στο παρκέ, οπότε μπορεί να είναι και παραγωγικός.

Εμείς θα ποντάρουμε σε εκείνον, που άλλωστε δείχνει και σε τρομερή κατάσταση μετά την επιστροφή του στη δράση. Η πρώτη μας πρόταση θα είναι το Κώστας Παπανικολάου Over 7,5 πόντοι, αλλά δεν θα μείνουμε εκεί, καθώς έχουμε και δεύτερη επιλογή για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Το παραπάνω, λοιπόν, το συνδυάζουμε με το Κώστας Παπανικολάου Over 0,5 εύστοχο τρίποντο, με τις δύο αυτές επιλογές να αποτελούν το bet builder μας για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ Στοίχημα

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Δευτέρα (13/5), μιλήσαμε πολύ για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μοιράζοντας τα βραβεία των κορυφαίων της σεζόν στην Ευρωλίγκα. 

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ Στοίχημα:

Κώστας Παπανικολάου Over 7,5 πόντοι

Κώστας Παπανικολάου Over 0,5 εύστοχο τρίποντο

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.35 στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;