ΜΠΑΣΚΕΤ



Σας έλειψα; Εδώ είμαστε με δύο ομάδες στο Final Four της EuroLeague όπως είχαμε προβλέψει, με εκμπομπές στο YouTube, με συνεντεύξεις φωτιά και με giveaways που θα ρίξουν το Instagram. Μέχρι το Final Four όμως έχουμε NBA playoffs με το “πουλέν” να αγωνίζεται σήμερα το βράδυ στο Game 4 κόντρα στους Νάγκετς. Εκεί θα πάμε απόψε και θα δώσουμε ένα δυνατό σημείο. Πάμε να το δούμε.

(03:00) Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Ντένβερ Νάγκετς: Νίκη Τίμπεργουλβς (1.70 Novibet) 

Για μένα το Game 4 μεταξύ των Τίμπεργουλβς και των Νάγκετς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην σειρά. Με νίκη, η Μινεσότα θα προκριθεί στον επόμενο γύρο (αφού θα κάνει το 3-1), ενώ με ήττα οι πρωταθλητές θα ισοφαρίσουν την σειρά στο 2-2 και θα έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση. Ο νέος MJ δεν νομίζω πως θα επιτρέψει να γίνει δεύτερο μπρέικ στην σειρά. Θα εμπιστευτώ το “πουλέν” μου λοιπόν, τον Άντονι Έντουαρτς και θα ποντάρω στον άσο στο 1.70 στη Novibet.

Δεν ήταν καθόλου καλοί στο Game 3 οι Τίμπεργουλβς, ο Έντουαρτς πήρε την ευθύνη και νομίζω πως αύριο τα ξημερώματα θα τους πάρει από το χεράκι και θα κάνει το 3-1.

‘Εχω πει πως δεν πρέπει να παίζουμε στοίχημα με το συναίσθημα, αλλά σήμερα είναι η εξαίρεση. Και νομίζω άλλωστε πως εδώ μιλάει η λογική. Πολύ σκληρή ομάδα η Μινεσότα για να δεχθεί δεύτερο μπρεικ στην σειρά. Ακόμα και από τον MVP και τους πρωταθλητές…

Να είστε όλοι καλά. Καλά κέρδη σε όλους.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;