ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Η στήλη βρίσκεται σε καλό μομέντουμ με δύο σερί νίκες στο ΝΒΑ, ενώ ταμείο πήγε και η Δυάδα Μπετό της εκπομπής “UpTempo”. Έτσι, η κάβα μας μεγαλώνει πριν από το Final Four της Euroleague. Σε πρώτη φάση, την Τετάρτη θα ασχοληθούμε με το Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου (15/5, 20:15).

Φυσικά, μέχρι το Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το “UpTempo” θα σας κρατάει παρέα με όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Παρεμπιπτόντως, εδώ μπορείτε να δείτε το επεισόδιο της Δευτέρας (13/5) με τα βραβεία των κορυφαίων για «πράσινους» και «ερυθρόλευκους».

Επιστρέφουμε στα δικά μας και πάμε στην πρεμιέρα της σειράς Περιστέρι – Κολοσσός για τα πλέι οφ της Basket League. Προτού κάνουμε το pick μας, ας δούμε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν, για να εντοπίσουμε την «τάση» που έχει δημιουργηθεί.

Τα προηγούμενα αποτελέσματα των αναμετρήσεων των δύο ομάδων:

  • Regular season, 1η αγωνιστική: Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 104-93 (2η παράταση, 80-80 κανονική διάρκεια)
  • Regular season, 12η αγωνιστική: Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου 89-77
  • Top-6, 1η Αγωνιστική: Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου 98-90

Όπως διαπιστώνετε παραπάνω, το ζευγάρι Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου δημιουργεί τη δική του… παράδοση στα over. Άλλωστε, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ειδικά στην έδρα της νιώθει μεγάλη άνεση και κυκλοφορεί άριστα την μπάλα, ενώ το σύνολο του Κούρο Σεγκούρα έχει παίκτες που μπορούν να «τραβήξουν» στο σκοράρισμα.

Πριν από περίπου δύο μήνες, στην πρεμιέρα του Top-6, είχαμε προτείνει το Over 159,5π. σε αυτό το παιχνίδι και είχαμε επιβεβαιωθεί πανηγυρικά (98-90 τελικό). Αυτή τη φορά θα πάμε ελαφρώς πιο ψηλά, στο Over 161,5π., το οποίο προσφέρεται στο 1.71 στο Pamestoixima.gr.

Θεωρούμε πως είναι μία value επιλογή, που δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό τόσο από την εικόνα και την επιθετική ποιότητα των δύο αντιπάλων, όσο και από τα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στη σεζόν 2023-2024.

Ανακεφαλαίωση:

Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου: Over 161,5 πόντοι στο 1.71 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;