ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλο το team. Η δεύτερη εβδομάδα των πλέι οφ της Euroleague ολοκληρώθηκε με τη στήλη να κάνει το απόλυτο (3Χ3) και σήμερα θα… ξεφύγουμε λίγο από το καθιερωμένο, ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, θα αναλύσουμε και θα κάνουμε τη στοιχηματική μας επιλογή για το πρώτο ματς της σειράς Νάγκετς – Τίμπεργουλβς, η οποία κάνει τζάμπολ τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα (5/5, 02:00).

Οι περσινοί πρωταθλητές, που τερμάτισαν στη 2η θέση της δυτικής περιφέρειας στη regular season, «καθάρισαν» τους Λος Άντζελες Λέικερς στον Α’ Γύρο των πλέι οφ (4-1) και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν, που έχει πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς της Δύσης με την Μινεσότα, θέλει να περάσει στους τελικούς της περιφέρειας και να συναντήσει έναν εκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ντάλας Μάβερικς, με στόχο την επιστροφή στα NBA Finals.

Στην αντίπερα όχθη, οι Τίμπεργουλβς διανύουν την πιθανότατα κορυφαία σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους. Η «παρέα» του απολαυστικού Έντονι Έντουαρντς πήρε σειρά των πλέι οφ του ΝΒΑ για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια, καθώς «σκούπισε» τους Φοίνιξ Σανς.

Δεδομένα, οι Τίμπεργουλβς έχουν μια επικίνδυνη ομάδα. Το δίδυμο Ρούντι Γκομπέρ – Καρλ Άντονι Τάουνς θα επιχειρήσει να περιορίσει τον Νίκολα Γιόκιτς, ενώ ο Έντουαρντς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Όμως, το σύνολο του Μαλόουν έχει το know how και -πέραν του ασύλληπτου Γιόκιτς- βλέπει τον Τζαμάλ Μάρεϊ να κάνει ένα σπουδαίες εμφανίσεις στην postseason.

Η δυναμική των Νάγκετς, η περσινή πορεία τους μέχρι τον τίτλο, το πλεονέκτημα έδρας και ο ασταμάτητος «Τζόκερ» συνθέτουν ένα μοτίβο που δικαιολογημένα φέρνει την ομάδα του Ντένβερ σε θέση φαβορί, όπως φαίνεται και στις στοιχηματικές εταιρείες.

Οι «λύκοι» ενδέχεται να κάνουν προσαρμογές στη συνέχεια της σειράς και να βάλουν δύσκολα στους πρωταθλητές, όμως θεωρούμε πως το Game 1 θα είναι… υπόθεση Ντένβερ. Με βάση όλα τα παραπάνω και χωρίς να υποτιμάμε το σύνολο των Τίμπεργουλβς, θα πάμε με την νίκη των γηπεδούχων.

Για την ακρίβεια, θα επιλέξουμε ένα «κλικ» πιο χαμηλό line από το προτεινόμενο και θα αγοράσουμε το -3,5 των Νάγκετς στο ικανοποιητικό 1.75 του Pamestoixima.gr.

Και μην ξεχνάτε: η εβδομάδα που έρχεται έχει τρία (!) Game 5 στην Euroleague, οπότε θα τα λέμε μέσα από τη στήλη καθημερινά. Επιπλέον, ετοιμάζουμε ένα “UpTempo” που… δεν χάνεται για την Πέμπτη (9/5), στο οποίο θα γίνει ο απολογισμός της πορείας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μετά το φινάλε των πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλα αυτά στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube.

Ανακεφαλαίωση:

Ντένβερ Νάγκετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς: Ντένβερ Νάγκετς με -3,5 στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους και καλό Πάσχα για εσάς και τις οικογένειές σας.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;