ΜΠΑΣΚΕΤ



Με 21 πόντους ο Σακίλ Μακίσικ ήταν ο πρώτος σκόρερ στην επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού με 92-58 κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Game 4.

Ο Σακίλ Μακίσικ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24 και τον Διονύση Αραβαντινό για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, το Game 5 στην Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σακίλ Μακίσικ στην κάμερα του Amerikanos24:

Για την μεγάλη εμφάνιση του Ολυμπιακού:

“Φίλε, απλά θα το κρατήσω αυστηρά στο μπάσκετ.  Ήρθαμε εδώ, παίξαμε σκληρά. Κάναμε τη δουλειά μας. Τώρα έχουμε ένα πέμπτο παιχνίδι. Αυτό θα είναι έντονο, αλλά δεν μπορώ να περιμένω.”

Για το αν είναι ο game-changer του Ολυμπιακού:

“Μερικές φορές, αλλά μερικές φορές… έχουμε και άλλους παίκτες που έρχονται και αλλάζουν το παιχνίδι. Όπως ο Τόμας με την άμυνά του, ο Κάνααν με τα σουτ, ο Γκος με το σκορ του, ο Φαλ με την κυριαρχία του χαμηλά. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα.

Για το ότι δεν άφησαν ποτέ το πόδι από το γκάζι:

“Ναι, φίλε, είναι ένας πόλεμος, ξέρεις, εμείς… όλοι προσπαθούμε να φτάσουμε στον ίδιο προορισμό. Ξέρουμε ότι θέλουν να πολεμήσουν και ελπίζουμε ότι αυτό θα τους ωθήσει να θέλουν να παλέψουν ακόμα πιο σκληρά στην έδρα τους
γιατί νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Το ξέρω ότι είμαστε.”

Για το αν είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία, κερδίζοντας εκτός έδρας στο Game 5: 

“Έχουμε τον προπονητή για να το κάνουμε.”

Για το αν η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ ήταν καλύτερη από το Game 3:

“Ναι, σίγουρα. Θέλω να πω, όλοι νιώθουμε πολύ άσχημα πώς τελείωσε το τρίτο παιχνίδι. Οπότε όλοι αξιοποιήσαμε αυτή την ενέργεια και ήμασταν σε θέση να δώσουμε αυτή τη παράσταση.”

Για το εάν η πίεση είναι στην Μπαρτσελόνα:

“Η πίεση είναι σε όλους. Στην Μπαρτσελόνα, στην Αθήνα, στον Ολυμπιακό… σε όλους. Είναι ένα παιχνίδι με τόσο υψηλή ενέργεια που όποιος βγει εκεί έξω και πάρει το προβάδισμα θα κερδίσει.”

Για το πόσο δύσκολο είναι να κρατάς την Μπαρτσελόνα στους 58 πόντους:

“Νομίζω ότι όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να κρατήσουμε οποιαδήποτε ομάδα τόσο χαμηλά. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα. Βγήκαμε εκεί έξω με ένα σχέδιο και το εκτελέσαμε. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε.”








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;