ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team από το Βελιγράδι. Η στήλη μετράει back-to-back ταμεία αυτή την εβδομάδα με το «πράσινο» bet builder από το Game 3 την Μ. Τρίτη και την άνετη νίκη της Φενέρμπαχτσε την Μ. Τετάρτη και θέλουμε να δούμε την κάβα μας να μεγαλώνει κι άλλο. Γι’ αυτό πάμε ευθύς αμέσως στο Game 4 της σειράς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός και το pick μας από αυτόν τον αγώνα.

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, που στα δύο ματς του ΟΑΚΑ έδειξε πως μπορεί να περάσει στο Final Four, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και όπως είπε και ο Τζέριαν Γκραντ, θα παίξει το βράδυ ένα ματς, που ουσιαστικά είναι… όλη η σεζόν. Το «τριφύλλι» με ήττα θα δει την πορεία του στη φετινή Euroleague να ολοκληρώνεται και κανείς δεν θέλει να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί.

Όπως ανέφερε και ο Τούρκος τεχνικός την παραμονή του τέταρτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν πως έχει χαρακτήρα. Στο «χέρι» του είναι, λοιπόν, να «σπάσει» το 2-1-2 στην άμυνα του Όντεντ Κάτας, να βρει κρίσιμα σουτ και να «αποδράσει» από τη «Χάλα Πιονίρ» με ένα… χρυσό διπλό. «Είμαι 100% βέβαιος πως μπορούμε να νικήσουμε και να φέρουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο κόουτς Αταμάν ενόψει της αναμέτρησης και στα λόγια του προπονητή του «τριφυλλιού» αποτυπώνεται η… νοοτροπία όλων στο «πράσινο στρατόπεδο».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ουέιντ Μπόλντγουιν πιθανότατα θα επιστρέψει στη δωδεκάδα των Ισραηλινών, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν μέχρι και 2.000 οπαδούς τους το βράδυ στο γήπεδο. Ωστόσο, σε ένα ματς – τελικό, το πιο βασικό είναι το κλισέ: Ποιος το θέλει περισσότερο;

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλουν όσο… τίποτα αυτό το ματς, για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να τη στείλουν σε Game 5 στο ΟΑΚΑ. Επί της ουσίας, ο Παναθηναϊκός θα παίξει την… τελευταία του ζαριά σε λίγες ώρες, για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να «ανοίξει» ξανά τον δρόμο για το Final Four του Βερολίνου.

Σε ένα παιχνίδι με τόσο υψηλό διακύβευμα, στο σημαντικότερο ματς της φετινής σεζόν για το «τριφύλλι» μέχρι τώρα, δεν χωρούν αναλύσεις για ειδικές επιλογές. Θα προτιμήσουμε να πάμε με το «ξερό» διπλό, το οποίο μάλιστα έχει… καθοδική πορεία στην απόδοσή του τις τελευταίες ώρες. Φαίνεται πως τόσο οι στοιχηματικές εταιρείες, όσο και οι «παίκτες» συμφωνούν πως απόψε ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στη «Χάλα Πιονίρ».

Ποντάρουμε, λοιπόν, στην νίκη της ομάδας του Αταμάν στο value 1.76, που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Δείτε ξανά όσα ειπώθηκαν στο “UpTempo” για τα Game 4 του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ανακεφαλαίωση:

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Παναθηναϊκός νίκη στο 1.76 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;