ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team από το όμορφο Βελιγράδι. Η στήλη ταξίδεψε στη σερβική πρωτεύουσα για το κομβικό Game 3 της σειράς Μακάμπι – Παναθηναϊκός και ήδη όλα τα δεδομένα του αγώνα αναλύθηκαν στο πρόσφατο “UpTempo“.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του αυτή την εβδομάδα τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ οι Ισραηλινοί κάνουν… αγώνα δρόμου για δύο πιθανές μεταβλητές, που είναι σε θέση να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα: τη συμμετοχή του Ουέιντ Μπόλντγουιν και τον τετραπλασιασμό του κοινού τους στη «Χάλα Πιονίρ». Ωστόσο, τίποτα από τα δύο δεν θεωρείται βέβαιο αυτή την ώρα.

Σε κάθε περίπτωση, το «τριφύλλι» ταξίδεψε με πολύ καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση στη Σερβία. Βλέπετε, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Game 2 ήταν επιβλητική και δικαίωσε τον Τούρκο προπονητή που «φωνάζει» πως η ομάδα του είναι καλύτερη από την αντίστοιχη του Όντεντ Κάτας. Το ματς της Μεγάλης Τρίτης, λοιπόν, αντιμετωπίζεται ως… τελικός στο «πράσινο στρατόπεδο», καθώς η ελληνική ομάδα γνωρίζει πως για να φτάσει στο Βερολίνο και το Final Four θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον ένα διπλό στο Βελιγράδι. Άπαντες πιστεύουν πως αυτό μπορεί να συμβεί.

Όπως τονίσαμε νωρίτερα, τα δεδομένα του Game 3 αναλύθηκαν διεξοδικά στο “UpTempo“. Γι’ αυτό και θα χρησιμοποιήσουμε τη στήλη για τις επιλογές μας, που έρχονται από το Pamestoixima.gr. Για την ακρίβεια, θα πάμε στη δημιουργία ενός bet builder, το οποίο μπορούμε να αγοράσουμε σε ελκυστική απόδοση.

Το πρώτο σημείο του bet builder έχει να κάνει με το ικανοποιητικό +5,5 των φιλοξενούμενων. Ακόμα και όταν έχασε ο Παναθηναϊκός στο Game 1, η Μακάμπι δεν κάλυψε το σχετικό handicap (87-91 τελικό). Με βάση ότι περιμένουμε ανταγωνιστικό προφίλ από το «τριφύλλι», το +5,5 μας… κάνει και με το παραπάνω.

Η δεύτερη επιλογή του bet builder έχει να κάνει με το μικρότερο δυνατό όριο που βρίσκουμε το σκοράρισμα του Ντίνου Μήτογλου (10π.). By the way, ο διεθνής φόργουορντ είχε 14π. στο Game 2 και η απουσία του Ερνανγκόμεθ θα του δώσει ακόμα περισσότερα λεπτά. Συνολικά, σε δύο ματς της σειράς ο Μήτογλου έχει δοκιμάσει 11 δίποντα, 6 τρίποντα και 7 βολές, δείγμα του πόσο πιστεύει τον εαυτό του επιθετικά, αλλά και του πόσο τον εμπιστεύεται ο Αταμάν.

Τέλος, το τρίτο pick του δελτίου μας αφορά το over 81,5π. των πόντων της ομάδας του Αταμάν. Πρόκειται για ένα line που οι «πράσινοι» κάλυψαν άνετα στα πρώτα δύο ματς των πλέι οφ κόντρα στην Μακάμπι (87π. στο Game 1, 95π. στο Game 2) και το οποίο είχαν καλύψει έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της regular season.

Μέσω του bet builder βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr αυτή την τριάδα στο πολύ ικανοποιητικό 2.10 και την αγοράζουμε, με στόχο να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας.

Ανακεφαλαίωση:

Bet builder στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός:

Παναθηναϊκός +5,5 και

Ντίνος Μήτογλου 10+ πόντοι και

Παναθηναϊκός over 81,5 πόντοι

στο 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;