ΜΠΑΣΚΕΤ



Ημέρα Eurovision η σημερινή! Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας για τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού! Οκ, μια πλάκα κάναμε. Εξάλλου σας έχει δώσει σημείο ο Θείος στο πρακτορείο. Πάμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με λιγότερες… κουταμάρες. Η σειρά των Καβαλίερς με τους Σέλτικς συνεχίζεται με το τρίτο ματς. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για να δούμε τις επιλογές μας από το Καβαλίερς – Σέλτικς στοίχημα.

Οι Καβαλίερς δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους Άλεν, Τζερόμ, Πόρτερ και Ουέιντ. Από την άλλη, οι Σέλτικς δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Κριστάπς Πορζίνγκις. Παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες δείχνουν έτοιμες για το κάτι παραπάνω.

Πάμε να δούμε τι έχει γίνει στη σειρά. Στο πρώτο ματς οι Σέλτικς έκαναν πάρτι και πήραν τη νίκη με 120-95. Αυτό βέβαια δεν είχε καμία σημασία στο δεύτερο παιχνίδι. Οι Σέλτικς εκεί δεν βρήκαν λύσεις, οι Καβαλίερς έκαναν ματράρα και κάπως έτσι το ματς τελείωσε με το Κλίβελαντ νικητή με 118-94. Το τρίτο ματς όμως είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση.

Οι Σέλτικς είναι η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου και το να μείνουν εκτός από τα ημιτελικά της Ανατολής θα είναι πλήγμα. Ετσι, θα προσπαθήσουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στο Κλίβελαντ να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας και να κάνουν το κάτι παραπάνω. Θα είναι, ξαναλέμε, τεράστια αποτυχία ένας αποκλεισμός.

Εμείς λοιπόν θα ποντάρουμε στους Σέλτικς. Είναι καλύτερη ομάδα, θέλει τη νίκη και περιμένουμε να το δείξει. Επιπλέον, θα ποντάρουμε και σε μια ακόμη επιλογή, η οποία θα έχει να κάνει με τον Τζέισον Τέιτουμ.

Ο σταρ των Σέλτικς είναι ένας παίκτης που δεν έχει ψεγάδι στο παιχνίδι του. Τα κάνει όλα. Παρόλα αυτά, στα πλέι οφς δεν έχει δείξει με συνέπεια το καλό του πρόσωπο.

Εμείς θα τον εμπιστευτούμε όμως, γιατί εάν κάνει καλό ματς, τότε οι Σέλτικς έχουν τον πρώτο λόγο. Συνδυάζουμε τη νίκη των Σέλτικς με την επιλογή Πρώτος σκόρερ Τζέισον Τέιτουμ στην Stoiximan.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Δευτέρα (9/5), μιλήσαμε πολύ για την Euroleague και τα όσα είδαμε ενόψει Φάιναλ 4. Ρίξτε μια ματιά!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Καβαλίερς – Σέλτικς στοίχημα:

Νικητές Σέλτικς

Πρώτος σκόρερ Τζέισον Τέιτουμ

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.85 στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;