ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team από το Βελιγράδι. Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Game 3 της σειράς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά το bet builder που αγοράσαμε από το Pamestoixima.gr πέρασε εύκολα (3/3 επιλογές). Πλέον, πάμε στο τρίτο ματς του Φενέρμπαχτσε – Μονακό.

Η τουρκική ομάδα, η οποία στα μάτια μας ήταν το φαβορί της σειράς, όπως είχαμε τονίσει και στο “UpTempo”, έκανε το… πρώτο βήμα για το Βερολίνο, νικώντας στο Game 1 στο Πριγκιπάτο. Το δεύτερο ματς οδηγήθηκε στην παράταση και η «παρέα» του Μάικ Τζέιμς ισοφάρισε (1-1 οι νίκες), αλλά πλέον το… μπαλάκι πάει στην «καυτή» έδρα της «Φενέρ».

Η Φενέρμπαχτσε πέρυσι ηττήθηκε στο αντίστοιχο παιχνίδι, έχοντας κάνει νωρίτερα break στο ΣΕΦ. Ο Κώστας Σλούκας με εκείνο το μυθικό buzzer beater είχε «λυτρώσει» τους Πειραιώτες και επί της ουσίας… έκοψε τα πόδια των Τούρκων, οι οποίοι στο Game 5 δεν μπορούσαν να κάνουν μια ιστορική έκπληξη.

Προφανώς, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τους θέλει όλους… alert, ώστε να μην συμβούν αντίστοιχα πράγματα για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο ίδιο γκρουπ παικτών. Ο Λιθουανός τεχνικός γνωρίζει πως η Μονακό δεν πρέπει να πάρει το πλεονέκτημα στη σειρά και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε η Φενέρμπαχτσε να κάνει βήμα πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου και να «κεφαλαιοποιήσει» το δικό της break.

Πριν από λίγες μέρες στο “UpTempo” κάναμε την ανάλυσή μας για το επικείμενο Φενέρμπαχτσε – Μονακό, στο οποίο αυτή την ώρα δίνονται ως αμφίβολοι οι Τζον Μπράουν και Σερτάκ Σανλί. Πιστεύουμε, λοιπόν, πως η τουρκική ομάδα, η οποία πιθανότατα θα έχει ξανά στη διάθεσή της τον Τζόναθαν Μότλεϊ, θα κάνει το 2-1 και θα βρεθεί ξανά σε θέση οδηγού, «μια ανάσα» από την επιστροφή της στο Final Four της Euroleague.

Η «σκληρή» ομάδα του «Σάρας», η «καυτή» έδρα της, η μεγάλη ποιότητα στις θέσεις των φόργουορντ και το περσινό… πάθημα μας πηγαίνουν στον άσο με -3,5, που προσφέρεται στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

Φενέρμπαχτσε – Μονακό: Φενέρμπαχτσε -3,5 στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;