ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα και έδειξε πως μπορεί να πετύχει τον μεγάλο στόχο. Ποιος είναι αυτός; Μα ΦΥΣΙΚΑ η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου! Μέχρι τότε όμως έχει αρκετά βήματα να κάνει ακόμα. Μεγάλη ευκαιρία λοιπόν το Game 2 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, οπότε πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Σαφώς και ο Ολυμπιακός έχει θεματάκια. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι εκτός, ενώ η συμμετοχή του Φιλίπ Πετρούσεφ θα κριθεί την τελευταία στιγμή μετά τον (επιπόλαιο ευτυχώς) τραυματισμό του στο Game 1.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει πυρετό που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει μπροστά του ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο αρχηγός είναι ο παίκτης που «δένει» τα πάντα γύρω από το παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα, με την απουσία του να κοστίζει πολύ.

Από την άλλη ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι ο παίκτης που στο «4» μπορεί να εξαφανίσει τον Τζαμπάρι Πάρκερ, αλλά και να κάνει μεγάλη ζημιά στην επίθεση. Θα δούμε βέβαια το τι θα γίνει με τον Σέρβο. Όπως και να έχει πάντως, επιλογές έχουμε και είναι αρκετές. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει δύο.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως είναι πολύ δύσκολο να χάσει εύκολα από την Μπαρτσελόνα. Ακόμη και χωρίς τον Πετρούσεφ και τον Παπανικολάου, η Μπαρτσελόνα δεν έχει δείξει να είναι ικανή να κερδίσει εύκολα τον Ολυμπιακό. Προσοχή, δεν είπαμε πως δεν μπορεί να κερδίσει. Να κερδίσει εύκολα είπαμε. Έτσι, το Ολυμπιακός +8,5 είναι μια σούπερ επιλογή.

Πάμε και στα ειδικά. Πείτε μας περίεργους, πείτε μας παράξενους, όμως πιστεύουμε τον Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός έχει κουβαλήσει σε μεγάλο ποσοστό φέτος τον Ολυμπιακό και κάποια στιγμή θα βρει τον εαυτό του. Στο πρώτο ματς της σειράς δεν το έκανε, στο δεύτερο όμως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Τον περιμένουμε και θα τον στηρίξουμε για ακόμα μια φορά. Το line του στα εύστοχα τρίποντα παραμένει στο 1,5, νούμερο που ο κανονικός «Αλέκος» μπορεί να ξεπεράσει. Αυτό θα προτείνουμε λοιπόν για δεύτερη σερί φορά.

Περισσότερα tips για τα ματς των Playoffs της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Ολυμπιακός +8,5

Άλεκ Πίτερς Over 1,5 εύστοχο τρίποντο

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.80 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;