ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, που ολοένα και μεγαλώνει τόσο εδώ, όσο και στο “UpTempo by Pamestoixima.gr“. Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε εντυπωσιακά με 7/8 ταμεία, 5Χ5 στις επιλογές από τα ματς του Παναθηναϊκού και πολλά κέρδη για τη στήλη. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε περισσότερο με τα επικείμενα παιχνίδια σε Βελιγράδι και Μόναχο, δηλαδή με τη δυάδα που περιλαμβάνει Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα.

Στο πρόσφατο “UpTempo” στο YouTube αναλύθηκαν όλα τα σενάρια για το πλεονέκτημα έδρας, όμως η… κούρσα για τετράδα και Play-in συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και γι’ αυτό θα πάμε στα «φρέσκα κουλούρια».

Στο Βελιγράδι η Μακάμπι Τελ Αβίβ (18-13), που σιγά – σιγά «κλειδώνει» την 7η θέση υποδέχεται τη Βαλένθια (14-17), της οποίας το έργο έχει δυσκολέψει (27/3, 21:30). Οι Ισραηλινοί μετρούν πέντε σερί νίκες και «σφράγισαν» την παρουσία τους στα Play-in, ενώ οι Ισπανοί με τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους «υποχώρησαν» στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού οφείλει να παίξει τις… τελευταίες ζαριές της, αλλά τόσο η συνολική σεζόν, όσο και η φόρμα της Μακάμπι μας «δείχνουν» προς το σύνολο του Όντεντ Κάτας. Άλλωστε, το μπάσκετ της «ομάδας του λαού» απέχει παρασάγγας από τη φιλοσοφία των «πορτοκαλί» και θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στην νίκη.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το ποντάρισμα της στήλης ενόψει της 32ης αγωνιστικής αφορά τη δυάδα που περιλαμβάνει Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα. Έτσι, πάμε και στο δεύτερο σημείο.

Οι Καταλανοί μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ υποχώρησαν στο 20-11 και θέλουν να κάνουν το 3Χ3 για να διασφαλίσουν πως θα βρίσκονται με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Στην αντίπερα όχθη, το γκρουπ του Πάμπλο Λάσο με 13-18 και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του βλέπει τις ελπίδες για τα Play-in να μειώνονται δραστικά. Κι αυτό γιατί για τους Βαυαρούς μένει ένα πρόγραμμα – φωτιά με Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και Μονακό, που επί της ουσίας τους βγάζει εκτός postseason.

Τι θα ποντάρουμε σε αυτή την αναμέτρηση (28/3, 21:30); Την νίκη της δεδομένα ανώτερης ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου, η οποία εκτός των άλλων διαθέτει και σπουδαίο βαθμολογικό κίνητρο για την τετράδα. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι του Α’ Γύρου οι «μπλαουγκράνα» είχαν… διαλύσει την Μπάγερν με +39 (98-59).

Ως εκ τούτου, η δυάδα με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα μας δίνει τιμή διπλασιασμού στο Pamestoixima.gr και αξίζει την αγορά μας, λίγο πριν… βουτήξουμε πιο αναλυτικά σε όσα έρχονται στην 32η «στροφή» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ανακεφαλαίωση:

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια: Νίκη Μακάμπι Τελ Αβίβ και

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα: Νίκη Μπαρτσελόνα

στο 1.98 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;