ΜΠΑΣΚΕΤ



Νίκη του Παναθηναϊκού χθες και ταμείο με το over του Μήτογλου. Συνεχίζουμε σήμερα με το μεγάλο Game 2 του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε το break στο Game 1, μπορεί να τελειώσει την σειρά στο ΣΕΦ και πάει σε ένα Game 2 χωρίς κανένα άγχος. Μπορεί να κάνει το 0-2; Η απάντηση απόψε. Πάμε όμως να δούμε την στοιχηματική μας επιλογή από σήμερα το βράδυ.

(22:00) Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Alec Peters OVER 11.5 points (1.98 Novibet

Ο Alec Peters δεν ήταν καθόλου καλός στο Game 1, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μόλις έναν πόντο. Ναι, καλά διαβάσατε. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι στο Game 2 δεν μπορεί να κάνει bounce back και step up στην επίθεση του Ολυμπιακού. Στα παιχνίδια της regular season κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, ο Αμερικανός forward είχε βάλει 22 πόντους και 11 αντίστοιχα. Με λίγα λόγια δεν φταίει το μαρκάρισμα των Ισπανών πάνω στον Peters. Είχε μία κακή μέρα επιθετικά που πιστεύω πως δεν θα επαναληφθεί.

Με τον Peters θα πάμε σήμερα λοιπόν. Είναι τίμιο το line του και αρκετά καλή η απόδοση στο 1.98 στη Novibet. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι επιθετικά φέτος στηρίζεται σε αρκετούς παίκτες του. Ένας από αυτούς είναι ο Peters. Και πρέπει να το κάνει και στα playoffs.

Να είστε όλοι καλά, καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;