ΜΠΑΣΚΕΤ



Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς η αλήθεια είναι πως μας εντυπωσίασαν με τη νίκη τους απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς. Έτσι, με το Game 2 να πλησιάζει, αξίζει να δώσουμε την προσοχή μας. Πάμε να δούμε την επιλογή μας για το Νάγκετς – Τίμπεργουλβς Στοίχημα.

Οι απουσίες των Νάγκετς είναι γνωστές. Ο Τσάντσαρ και ο Γκιλέσπι παραμένουνε εκτός για το Ντένβερ, όμως, πέραν αυτών, οι πρωταθλητές του 2023 δεν έχουν πρόβλημα. Ο Γιόκιτς θα είναι ξανά εκεί, ο Μάρεϊ το ίδιο και σε αυτούς θα στηριχθεί το Ντένβερ προκειμένου να φτάσει στη νίκη. Εξάλλου, ένα ενδεχόμενο 0-2 στη σειρά θα αποτελέσει ταφόπλακα στα όνειρα των Νάγκετς, καθώς η σειρά μεταφέρεται πλέον στη Μινεσότα.

Οι Τίμπεργουλβς από την άλλη δεν έχουν κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς. Ο Άντονι Έντουαρντς σταμάτησε στους 43 πόντους στο πρώτο ματς με εξαιρετικά ποσοστά, ενώ οι Τάουνς, Ριντ και Κόνλεϊ συνέβαλαν αποφασιστικά στην επίθεση. Ο Γκομπέρ από πλευράς του ήταν εξαιρετικός στην άμυνα και έκανε το κάτι παραπάνω σε αυτό τον τομέα. Κάπως έτσι, ήρθε και το «διπλό». Σαφώς βέβαια είναι πολύ σημαντικό για τους Τίμπεργουλβς να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο, κάτι που δεν είναι εύκολο απέναντι στους Νάγκετς.

Όπως και να έχει, η λογική μας ωθεί στο να πάμε με τη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς. Είναι δεδομένο πως είναι εξαιρετική ομάδα, ενώ το να φτάσουμε σε δεύτερο σερί διπλό φαντάζει πολύ δύσκολο. Έτσι, θα ποντάρουμε στον άσσο, προτείνουνας μαζί και ένα χάντικαπ. Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το Ντένβερ Νάγκετς -5,5 στην Stoiximan.

Είδατε το 45ο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη; Αν όχι, πατήστε εδώ και δείτε όλη μας την κουβέντα για την Euroleague.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Νάγκετς – Τίμπεργουλβς Στοίχημα:

Ντένβερ Νάγκετς -5,5

To συγκεκριμένo bet μας πληρώνει με απόδοση 1.91 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;