ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Οι διακοπές τελείωσαν και τα… κεφάλια μέσα. Άλλωστε, για εμάς και τις ομάδες ουσιαστικές διακοπές δεν υπήρξαν, αφού ακολουθούν τα Game 5 σε τρεις σειρές της Euroleague. Σε πρώτη φάση, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/5, 21:15).

Όπως γνωρίζετε όλοι, το «τριφύλλι» παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο έκανε το break στο Game 4, ισοφάρισε τη σειρά (2-2) και πλέον περιμένει τους Ισραηλινούς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για ένα ματς… αίμα και άμμος. Ο νικητής του Game 5 θα προκριθεί στο Final Four του Βερολίνου και οι «πράσινοι» θέλουν να επιβεβαιώσουν την παράδοση που θέλει τους γηπεδούχους να τα καταφέρνουν πάντα, όταν η σειρά οδηγείται σε πέμπτο ματς (19-0).

Τα δεδομένα της αναμέτρησης τα γνωρίζετε, όπως και τη δυναμική των ομάδων. Έχοντας στην… πλάτη μας τρία σερί ταμεία από την προηγούμενη εβδομάδα στην Euroleague, θα κάνουμε αυτή τη φορά επιλογές για όλα τα γούστα μέσα από το Pamestoixima.gr. Όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια, οι επιλογές έχουν γίνει με το σκεπτικό πως οι «πράσινοι» είναι το μεγάλο φαβορί του πέμπτου ματς και στο τέλος της βραδιάς θα πανηγυρίσουν την επιστροφή του στα Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σε πρώτη φάση, θα πρέπει να τονίσουμε, λοιπόν, πως στα μάτια μας η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι το απόλυτο φαβορί. Το «μαρτυρά» η παράδοση των γηπεδούχων σε Game 5 και το δικαιολογεί και η εικόνα του Παναθηναϊκού καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η… πράσινη ορμή στο ΟΑΚΑ, σε συνδυασμό με τους 87π. ανά ματς που δέχονται οι Ισραηλινοί στη φετινή Euroleague μας οδηγούν στο value over 87,5 πόντων για την ελληνική ομάδα. Πρόκειται για ένα σημείο που «βγήκε» και στις δύο νίκες του «τριφυλλιού» επί των Ισραηλινών.

Από εκεί και πέρα, θα εμπιστευτούμε τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος σε γενικές γραμμές έχει μια δύσκολη σειρά, ειδικά σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του Μπόνζι Κόλσον. Ωστόσο, η άμυνα της ομάδας του Όντεντ Κάτας και η επιλογή της ζώνης κατά διαστήματα δίνει στον Λιθουανό το σουτ πίσω από τα 6,75μ. Ως εκ τούτου, είναι καθαρά στο… χέρι του «Γκρίγκο» να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα βρει. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη που σουτάρει με 42,2% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου φέτος. Στα πλέι οφ δεν ξεκίνησε καλά, όμως στο Game 4 κάλυψε το σχετικό line που ζητάμε: over 1,5 εύστοχο τρίποντο.

Παράλληλα, κάνουμε και δύο επιλογές που αφορούν τα stats του «πράσινου» ηγέτη, Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ βάζει 15,2 πόντους ανά παιχνίδι στη σειρά μέχρι τώρα, ενώ μοιράζει και 6,5 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο 34χρονος γκαρντ έχει την μπάλα στα χέρια του, «φτιάχνει» παιχνίδι και θα θελήσει να θέσει τον τόνο από την πρώτη κατοχή. Σίγουρα, μας αρέσει η απόδοση στην επιλογή των over 6,5 ασίστ του, περιμένοντας από εκείνον ένα… μαεστρικό παιχνίδι, το οποίο θα βάλει τον Παναθηναϊκό σε θέση ισχύος.

Τέλος, στην εξίσωση του Game 5 της σειράς Παναθηναϊκός – Μακάμπι θα βάλουμε και ένα pick στην λογική του fun bet, καθώς προσφέρεται σε εξαιρετικά υψηλή απόδοση. Βλέπετε, στο Pamestoixima.gr δίνεται με ενισχυμένη απόδοση η επιλογή να είναι ο Σλούκας ο πρώτος σκόρερ του ματς. Not bad, για έναν παίκτη που έχει κάνει ήδη δύο ματς με 20+ πόντους στη σειρά και που στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ σημείωσε ρεκόρ καριέρας (29 πόντοι).

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Παναθηναϊκός over 87,5 πόντοι στο 1.67 στο Pamestoixima.gr.

Μάριους Γκριγκόνις over 1,5 τρίποντο στο 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Κώστας Σλούκας over 6,5 ασίστ στο 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Fun Bet με Ενισχυμένη Απόδοση: Πρώτος σκόρερ – Κώστας Σλούκας στο 7.00 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;