ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Λούκα Βιλντόζα έχει βρει τα πατήματα του τον τελευταίο καιρό και φέρνει ενέργεια και σκορ από τον πάγκο στα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Λούκα Βιλντόζα στην κάμερα του Amerikanos24 και τον Διονύση Αραβαντινό, νιώθει καλύτερα αν και ακόμα το γόνατό του δεν είναι στο 100%.

Εκτός αυτών, ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για την νίκη στο Game 2, τον Κώστα Σλούκα, αλλά και τα επόμενα παιχνίδια στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λούκα Βιλντόζα στην κάμερα του Amerikanos24:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

“Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε, είχαμε καλές και κακές στιγμές. Κουράσαμε τους βασικούς τους παίκτες και στο τέλος αστόχησαν σε σημαντικά σουτ. Έτσι, με τον Κώστα, ως ηγέτη, νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι και στο στο τέλος το κερδίσαμε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.”

Για τον Κώστα Σλούκα:

“Δεν νομίζω πως θα τον αντιμετωπίσουν έτσι. Νομίζω ότι θα είναι πιο σκληροί. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά που τον περιβάλλουν να κάνουν να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προσπαθήσουμε να τον ακολουθήσουμε. Αλλά νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να το χειριστεί. Αλλά και πάλι, θα είναι δύσκολο… να κερδίσεις εκτός έδρας, ειδικά χωρίς οπαδούς.”

Για το αν είναι πιο δύσκολο να παίζεις χωρίς φιλάθλους:

“Δεν έχω παίξει ποτέ χωρίς οπαδούς, αλλά νομίζω ότι θα είναι περίεργο. Αισθανόμαστε πραγματικά την υποστήριξη εδώ στο OAKA. Και όταν παίζεις εκτός έδρας… νιώθεις ότι θέλεις να κερδίζεις μακριά. Το νιώθεις αυτό από την άλλη ομάδα. Οπότε θα δούμε πώς θα νιώσουμε. Αλλά και πάλι. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο έτσι κι αλλιώς. Νομίζω πως ο Baldwin θα παίξει, δεν θα χάσει αυτή τη σειρά. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολη από ό,τι σήμερα.”

Για το πόσο καλά νιώθει:

“Παίζω καλά και αισθάνομαι πολύ καλά στο γήπεδο, το γόνατό μου είναι σχεδόν εκατό τοις εκατό, παίρνω τα σουτ μου και προχθές μπήκανε. Σήμερα έπαιξα… δεν ξέρω πόση ώρα αλλά ναι, αυτό είναι ότι και να είναι. Ακόμα και αν είχα 2-3 λεπτά, 10, 20 λεπτά. Αν μπορώ να κάνω μικρά πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα θα το κάνω.”

Για το τι συνέβη με τους παίκτες της Μακάμπι μετά το παιχνίδι:

“Δεν έχω ιδέα. Είμαι τελευταίος σε αυτά, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Τα μισώ αυτά. Απλά προσπαθώ να τα αποφύγω αυτά και να επικεντρωθώ στο μπάσκετ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα τίποτα. Απλά είδα ανθρώπους στο κοινό και έφυγα.”

Για το αν ο στόχος είναι να τελειώσει η σειρά στο Βελιγράδι:

“Το θέλουμε, θέλουμε να παίξουμε το φάιναλ φορ, αλλά ακόμα, εμείς, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο. Και μετά, θα μιλήσουμε για το τέταρτο παιχνίδι.”








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;