ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Amerikanos24. Η στήλη διάβασε σωστά την εκκωφαντική… απάντηση του Παναθηναϊκού στο Game 2 με την Μακάμπι, βρήκε το πώς θα καλυφθεί το handicap, αλλά δεν έπιασε τους πόντους του Κέντρικ Ναν. Ωστόσο, κρατάμε το σωστό διάβασμα. Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε πει, τα πλέι οφ κινούνται αστραπιαία και μαζί τους κινούμαστε και εμείς, βάζοντας αυτή τη φορά στο επίκεντρο το δεύτερο ματς της σειράς Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (26/4, 22:00).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απέδειξε στο Game 1 πως έχει τρόπο να «σταματήσει» τους Καταλανούς και να πάρει το… πάνω χέρι στη σειρά, μετατρέποντας τα παραπάνω σε break. Φυσικά, άπαντες περιμένουν την αντίδραση των «μπλαουγκράνα», όμως είναι δεδομένο πως πλέον οι περσινοί φιναλίστ της Euroleague αισθάνονται πιο άνετα, έχοντας «σπάσει» μία φορά το «Παλάου».

Στις δηλώσεις τους οι άνθρωποι των Πειραιωτών στάθηκαν στην… απάντηση που αναμένεται να έχει η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου. Θα είναι έτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» να… αναχαιτίσουν ξανά τις προσπάθειες των γηπεδούχων; Διόλου απίθανο. Ωστόσο, όταν βάζουμε στην εξίσωση τόσο τη φετινή παράδοση, όσο και την επικείμενη, πιο δυναμική εμφάνιση της «Μπάρτσα», τότε βρίσκουμε ένα σημείο με value.

Το ποντάρισμά μας, λοιπόν, θα είναι παρόμοιο με αυτό του Game 1, καθώς θα σταθούμε στο over των γηπεδούχων. Πιο συγκεκριμένα, το over 77,5π. της Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Άλλωστε, όπως τονίσαμε προ ημερών, οι Καταλανοί είχαν επιβεβαιώσει το 80+ πόντων στα εντός έδρας παιχνίδια τους στα 15 από τα 17 παιχνίδια της regular season. Στο Game 1 των πλέι οφ η ελληνική ομάδα κράτησε την «Μπάρτσα» στους 75π., οπότε… κατεβάζουμε λίγο τις απαιτήσεις μας και επιλέγουμε ένα εξίσου ελκυστικό σημείο.

Η πολύ ανταγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, που αναλύθηκε και στο “UpTempo by Pamestoixima.gr”, δεν μας επιτρέπει να πάμε σε σημεία που αφορούν τον νικητή. Ωστόσο, η ανάγκη αντίδρασης των Καταλανών μας δίνει την ευκαιρία να ποντάρουμε στο σχετικό over.

Ανακεφαλαίωση:

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Μπαρτσελόνα over 77,5 πόντοι στο 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;