ΜΠΑΣΚΕΤ



Μπορεί να μην έχει κάνει τα παιχνίδια τα οποία θα ήθελε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Κέντρικ Ναν, αλλά παραμένει ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Κέντρικ Ναν, μιλώντας στην κάμερα του Amerikanos24 και τον Διονύση Αραβαντινό, αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, χωρίς να σταματήσει εκεί.

Πέραν αυτού, ο Κέντρικ Ναν επίσης τόνισε το πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απόψε στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κέντρικ Ναν στην κάμερα του Amerikanos24:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

“Είναι δύσκολο να πω που κρίθηκε το παιχνίδι. Ξέρουμε μόνο ότι ήμασταν μπροστά με διψήφιο αριθμό πόντων με 3-4 λεπτά να απομένουν. Και απλά θέλαμε να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να τελειώσουμε το παιχνίδι.”

Για τον Κώστα Σλούκα:

“Μας πήγε σε άλλο επίπεδο. Θέλω να πω, έφερε τον καλύτερό του εαυτό και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε κι από όλους τους υπόλοιπους. Αλλά απόψε έκανε step-up για μας και σίγουρα του δίνω τα εύσημα για αυτή τη νίκη.

Για το αν ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχει ζήσει στο ΟΑΚΑ:

“Ναι, είναι μία από αυτές, σίγουρα.”

Για το αν είναι πιο εύκολο ή δύσκολο το να παίζεις παιχνίδια πλει-οφ χωρίς κόσμο:

“Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο, για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχουμε κανέναν “εχθρικό” κοινό που να φωνάζει ή δεν έχουμε υποστηρικτές. Πρέπει να βρεις ενέργεια από μέσα σου και η ομάδα να είναι όλη μαζί και να έχεις προσοχή στη λεπτομέρεια.”

Για το αν ο στόχος είναι να τελειώσει η σειρά στο Βελιγράδι:

“Αυτός είναι ο στόχος, αλλά καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει.”

Για την υποστήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

“Ήταν μεγάλο (που ήταν στο γήπεδο). Δείχνει την υποστήριξη που έχουμε με αυτή την ομάδα… και δείχνει ότι πιστεύει σε μας. Μας μίλησε χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έτσι ξέρουμε ότι μας στηρίζει.”








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;