ΜΠΑΣΚΕΤ



Δεν μας έκαναν την χάρη οι Cavaliers προχθές, οι οποίοι αποφάσισαν να μην βγουν στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, οι Magic το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 2-2 στην σειρά. Συνεχίζουμε με NBA και την σειρά των Lakers κόντρα στους Nuggets του Nikola Jokic. Στο 3-1 η σειρά και όπως δείχνουν τα πράγματα αύριο το πρωί ο LeBron James και η παρέα του μπορεί να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για διακοπές. Πάμε να δούμε όμως την επιλογή μας από αυτό το παιχνίδι.

(05:00) Denver Nuggets – Los Angeles Lakers: Nikola Jokic OVER 26.5 points (1.85 Novibet

Ο Nikola Jokic μετράει 32, 27, 24 και 33 πόντους κόντρα στους Lakers σε αυτά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σειράς. Το line του στους πόντους είναι εκεί που πρέπει, αλλά θα ποντάρουμε στο over καθώς είναι elimination game για τους Lakers. Ο Joker είμαι σίγουρος πως δεν θέλει να ξανά ταξιδέψει στο Los Angeles, αλλά θέλει να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για τον επόμενο γύρο κόντρα στο “πουλέν” μου και τους scary Timberwolves (4-0 sweep τους Suns). Και τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει πως θα είναι aggressive από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι και το τέλος. Το line είναι εφικτό, ο Jokic κάνει outplay τον Anthony Davis και τα ξημερώματα θα σκοράρει 30+ και οι Nuggets θα προκριθούν στην επόμενη φάση των playoffs. Εκεί θα ποντάρουμε λοιπόν τα χρήματα μας.

Θα τα ξανά πούμε αύριο με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Να είστε όλοι καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;