ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Η στήλη αυτές τις μέρες κινείται διαφορετικά και… αμερικανικά, καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή του Euroleague Final Four. Όσο περιμένουμε το τι θα συμβεί στο Game 2 της σειράς Θάντερ – Μάβερικς, για το οποίο έχουμε ήδη δώσει το pick μας, πάμε να αναλύσουμε και το τρίτο παιχνίδι από το Τίμπεργουλβς – Νάγκετς (11/5, 04:30).

Φυσικά, όσο η στήλη στέκεται στα πλέι οφ του ΝΒΑ, εσείς μπορείτε να δείτε ξανά το special episode του “UpTempo”, που ήταν αφιερωμένο στις σπουδαίες προκρίσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final Four.

Η σειρά μεταξύ των πρωταθλητών και της «παρέας» του Άντονι Έντουαρντς, λοιπόν, κινείται με τρόπο που μάλλον κανείς δεν θα περίμενε: με δύο σερί break των Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ. Ως εκ τούτου, στο Game 3 η ομάδα του Μάικ Μαλόουν παίζει την… τελευταία ζαριά της.

Στο Game 1 ο Έντουαρντς «τράβηξε»… 40άρι (43 πόντους), ενώ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ο Αμερικανός γκαρντ (27π., 7ασ.) μαζί με τον Καρλ Άντονι Τάουνς (27π., 12ρ.) οδήγησαν το σύνολο από την Μινεσότα στην έκπληξη.

Γυρίζει η σειρά; Στον «μαγικό κόσμο» όλα μπορούν να συμβούν. Όμως, γεγονός είναι πως οι «λύκοι» έδειξαν στα πρώτα δύο παιχνίδια να έχουν… απαντήσεις σε οτιδήποτε προσπαθούσαν να κάνουν ο Νίκολα Γιόκιτς και οι συμπαίκτες του.

Παρεμπιπτόντως, ο Σέρβος σέντερ αναδείχθηκε για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία MVP της σεζόν και όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα για το βραβείο δεν έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα. Αντιθέτως, τόνισε πως θα προτιμούσε μια σεζόν ανάλογη της περσινής, που συνδυάστηκε με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Ο Γιόκιτς είναι… locked in για το πιο κομβικό παιχνίδι της σεζόν και κανείς στους Νάγκετς δεν πανηγυρίζει για την τεράστια διάκρισή του. Με δεδομένο πως οι πρωταθλητές ρίχνουν την… τελευταία ζαριά τους, το διπλό έχει στοιχηματική αξία. Ωστόσο, θα πάμε σε μία πιο safe επιλογή, ως free pick της στήλης.

Πιο συγκεκριμένα, θα αγοράσουμε το +4,5 των Νάγκετς στο τρίτο παιχνίδι, περιμένοντας να τους δούμε να κάνουν ουσιαστικό βήμα προς τα μπροστά. Πρόκειται για ένα σημείο που δίνεται στο πολύ ικανοποιητικό 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Ντένβερ Νάγκετς: Ντένβερ Νάγκετς +4,5 στο 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;