ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Τα πλέι οφ της Euroleague ολοκληρώθηκαν με ιδανικό τρόπο από όλες τις απόψεις: με την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βερολίνο, αλλά και με ταμείο για τη στήλη μας στο Μονακό – Φενέρμπαχτσε. Το επόμενο διάστημα θα είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο, καθώς η στήλη θα κάνει focus κυρίως στην Basket League και το ΝΒΑ, μέχρι το Final Four στο Βερολίνο. Σε πρώτη φάση, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με το Game 2 της σειράς Θάντερ – Μάβερικς (10/5, 04:30).

Η OKC, που διαθέτει το πλεονέκτημα έδρας, έκανε το 1-0 στο Game 1 με επιβλητικό τρόπο. Ωστόσο, ως γνωστόν στα πλέι οφ και ειδικά στον «μαγικό κόσμο» ένα αποτέλεσμα δεν κρίνει μια ολόκληρη σειρά. Στο πρώτο ματς, λοιπόν, ο Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ «φλέρταρε» με το triple double (29π., 9ρ., 9ασ.) και ο Τσετ Χόλμγκρεν «καθάρισε» τη ρακέτα (19 πόντοι – 7 ριμπάουντ). Στην αντίπερα όχθη, ο Λούκα Ντόντσιτς μέτρησε 19π., 6ρ. και 9ασ., αλλά ήταν άστοχος πίσω από τα 7,25μ. (1/8 τρίποντα).

Οι «Μαβς» φέτος έχουν βρει χημεία στο δίδυμο της περιφέρειας (Καϊρί Ίρβινγκ – Λούκα Ντόντσιτς) και αφού πέρασαν τους Λος Άντζελες Κλίπερς θέλουν να κοιτάξουν πιο… μακριά. Βέβαια, ποιος μπορεί να υποτιμήσει τους νεανικούς και «αφηνιασμένους» Θάντερ; Η -μπασκετική- λογική λέει πως αυτή η σειρά θα έχει… βάθος και μπόλικα παιχνίδια. Επομένως, δεν αποκλείουμε κανένα break, είτε για το σύνολο από την Οκλαχόμα, είτε για εκείνο από το Ντάλας. Θα συμβεί κάτι τέτοιο στο Game 2; Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί…

Σε κάθε περίπτωση, αίσθησή μας είναι πως οι Μάβερικς δεν θα πέσουν ξανά… αμαχητί. Γι’ αυτό και θεωρούμε πως υπάρχει value στο +6,5 των φιλοξενούμενων, που προσφέρεται στο 1.72 στο Pamestoixima.gr. Αν μη τι άλλο, η «παρέα» του Ντόντσιτς οφείλει να βγάλει αντίδραση κόντρα σε μια ομάδα που την δυσκόλεψε αρκετά και στη regular season.

Αυτό, λοιπόν, θα είναι το pick μας για την Πέμπτη (9/5), καθώς η αναμέτρηση διεξάγεται ξημερώματα Παρασκευής (10/5) και αύριο θα τα πούμε ξανά, με την αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα.

Το «ραντεβού» μας με την ομάδα του Amerikanos24 ανανεώνεται για το μεσημέρι της Πέμπτης, με το special επεισόδιο του “UpTempo”, ζωντανά στο YouTube (9/5, 13:00).

Ανακεφαλαίωση:

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ντάλας Μάβερικς: Ντάλας Μάβερικς +6,5 στο 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;