ΜΠΑΣΚΕΤ



Η αλήθεια είναι πως μας… γλύκανε η νίκη των Λέικερς απέναντι στους Νάγκετς. Η επιλογή μας πέρασε άνετα στο μεγάλο ματς των Λιμναθρώπων και λέμε να ποντάρουμε ξανά σε μια ομάδα με ποιότητα αλλά και με την πλάτη στον τοίχο. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Σανς – Τίμπεργουλβς Στοίχημα.

Η Μινεσότα έχει διαλύσει τους Σανς, έχοντας τρεις νίκες και πλέον, με τη σειρά να είναι στο Φοίνιξ, όλα είναι ανοιχτά. Εάν οι Τίμπεργουλβς πάρουν μια νίκη, τότε περνούν στην επόμενη φάση. Εάν όχι, τότε οι Σανς μένουν ζωντανοί. Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ ενδιαφέρον το όλο θέμα.

Ο Γκρέισον Άλεν είναι αμφίβολος για τους Σανς, ενώ από την άλλη το ίδιο ισχύει για τον Άντερσον. Αυτά για το ιατρικό δελτίο, με τους σταρ των δύο ομάδων να είναι κανονικά στην διάθεση των προπονητών τους.

Πάμε λοιπόν στο παρασύνθημα. Οι Σανς παίζουν τη ζωή τους! Έχοντας Μπιλ, Μπούκερ και Ντουράντ στο ρόστερ σου, ο αποκλεισμός από την πρώτη φάση είναι μια παταγώδης αποτυχία. Αυτό είναι fact. Από εκεί και πέρα βέβαια, δεν παίζουν μόνοι τους οι Σανς. Οι Τϊμπεργουλβς έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στη σειρά, με τους Λύκους να είναι, όπως είπαμε μια ανάσα από τον τίτλο.

Πάμε λοιπόν στην επιλογή μας. Οι Σανς, όπως σας είπαμε, παίζουν τη ζωή τους. Είναι ξεκάθαρο πως το Φοίνιξ έχει ποιότητα, όμως πρέπει και να την δείξει στο παρκέ. Εμείς από πλευρά μας θα εμπιστευτούμε τις τεράστιες προσωπικότητες των Σανς και θα σας προτείνουμε την επιλογή Νικητές Φοίνιξ Σανς στη Stoiximan.

Περισσότερα για τα ματς των Playoffs της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Σανς – Τίμπεργουλβς Στοίχημα:

Νικητές Φοίνιξ Σανς 

To συγκεκριμένo σημείο μας πληρώνει με απόδοση 1.90 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;