ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν ένας από τους κομβικούς παίκτες του Game 5 στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι με την άμυνα την οποία έπαιξε πάνω στον Λορένζο Μπράουν και την ενέργεια την οποία έφερε από τον πάγκο.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24 και τον Διονύση Αραβαντινό για την μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four της Ευρωλίγκας, για το αν νιώθει game-changer, αλλά επίσης και για τον στόχο της κούπας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στο Amerikanos24:

Για τα συναισθήματα του μετά το τέλος της αναμέτρησης: 

“Τα συναισθήματα… δεν μπορώ να περιγράψω πραγματικά. Πραγματικά σκέφτεσαι πως μπορεί να νιώσεις. Χτες το βράδυ είχαμε μια συζήτηση με όλα τα παιδιά εδώ πέρα και είπαμε ότι δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε και ανυπομονούσαμε για το παιχνίδι. Εγώ σκεφτόμουν πως αν κερδίσουμε, πως θα είναι αυτό; Τι μπορεί να νιώσω. Αλήθεια σου λέω, δεν μπορώ να σου περιγράψω αυτό που έγινε μετά το ματς που κατέβηκαν όλοι οι οπαδοί. Εγώ όταν ήμουν μικρός πάλευα από την τηλεόραση. Δεν φανταζόμουν ότι κάποια στιγμή θα τα ζήσω τόσο σύντομα στην καριέρα μου, καθώς είναι δεύτερη μου χρονιά με την ομάδα στην Ευρωλίγκα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Θα το γιορτάσουμε σήμερα και αύριο. Θα έρθουμε με τον Προμηθέα να κάνουμε τη δουλειά μας, θα παίξουμε με τον Άρη και από βδομάδα θα μπούμε στην προπόνηση με διάθεση συγκεντρωμένοι και θα πάμε στο Final Four χωρίς άγχος, χωρίς πίεση να πάρουμε δύο παιχνίδια και να πάρουμε την κούπα.”

Για το εάν νιώθει game-changer:

“Ναι, σίγουρα όταν έχεις τέτοια ονόματα μπροστά σου… όλοι ξέρουμε για ποιους παίκτες μιλάω, είναι δύσκολο να βρεις ένα ρόλο επιθετικό και να μπεις έτσι στο παιχνίδι. Εγώ ξέρω σε τι είμαι καλός και μπαίνω και το κάνω καλά και ευχαριστιέμαι να το κάνω έτσι. Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις, πρέπει να σου αρέσει και να το απολαμβάνεις όταν παίζεις. Όπως δήλωσα και χτες εγώ δεν ένιωθα πίεση, άγχος. Μεγάλωσα βλέποντας τέτοια παιχνίδια και πάντα ονειρευόμουν να παίξω τέτοια παιχνίδια. Οπότε ένιωθα καλά ψυχολογικά και όταν μπαίνεις με τέτοιο κόσμο… δεν μπορείς να το νιώσεις… αλλά όταν μπαίνεις με τόσο πολύ κόσμο για τη δουλειά που κάνω εγώ να μαρκάρω… πραγματικά δεν κουράζεσαι ποτέ, παρότι τα είχα φτύσει στο τέλος.”

Για την δυάδα Σλούκας – Ναν: 

“Το δείξανε. Ο Σλούκας έπαιζε με ένα πόδι και παρόλα αυτά ήταν στον πάγκο, ο πρώτος που φώναζε, ο πρώτος που χειροκροτούσε. Είναι ηγέτης. Είναι ο ηγέτης μας και ο Κέντρικ, είναι ο σκόρερ μας.”

Για το αν ο στόχος είναι η κούπα: 

“Ο στόχος είναι αυτός από την αρχή της σεζόν. Ο Coach Αταμάν έχει δώσει αυτό το push, αυτός είναι ο στόχος, ναι. Παιδιά πάμε στο Final Four να το πάρουμε.”








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;