ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός παίζει τη ζωή του στην Βαρκελώνη! Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για το Game 5 της σειράς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να θέλουν να πετύχουν αυτό που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει. Να κάνουν μπρέικ σε Game 5 και να προκριθούν στο Βερολίνο. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Είναι δεδομένο πως ένα πέμπτο παιχνίδι σειράς έχει φαβορί και αυτό είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν το πλεονέκτημα έδρας και κανείς ποτέ δεν έχει σπάσει έδρα για Game 5. 19/19 μετράμε στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Τυχαίο λοιπόν δεν είναι. Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα δεν πείθει κανέναν. Γι αυτό, το πιο σωστό θα ήταν να πάμε στα ειδικά στοιχήματα. Εκεί έχουμε δύο επιλογές από τον Ολυμπιακό, που μάλιστα έχουν να κάνουν με τον ίδιο παίκτη. Τον Μουσταφά Φαλ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μουσταφά Φαλ δεν έχει αντίπαλο στο ένας εναντίον ενός. Κανείς από την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να τον σταματήσει και αυτό είναι δεδομένο, το οποίο το έχουμε δει στα ματς. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο Ολυμπιακός θα τον ταΐσει και μάλιστα από τις πρώτες κιόλας φάσεις. Ο Γάλλος άλλωστε έχει δείξει ότι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σέντερ σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα.

Πρώτη μας επιλογή λοιπόν θα είναι το Μουσταφά Φαλ Over 7,5 πόντοι, όπως και το Μουσταφά Φαλ Over 4,5 ριμπάουντ, πάντα στην Stoiximan.

Στο Over Play που προβλήθηκε στο YouTube την Τρίτη (7/5), μιλήσαμε πολύ για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός και τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, οπότε ρίξτε κι εδώ μια ματιά

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Στοίχημα:

Μουσταφά Φαλ Over 7,5 πόντοι

Μουσταφά Φαλ Over 4,5 ριμπάουντ

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.85 στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;