ΜΠΑΣΚΕΤ



Διάλειμμα για λίγο από την Ευρωλίγκα!  Το NBA έχει έντονη δράση και αξίζει της προσοχής μας, καθώς πολλά μπορούν να συμβούν και με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε λοιπόν τις επιλογές μας για το Game 4 του Λέικερς – Νάγκετς Στοίχημα.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν κάνει το 3-0, με την παρέα του Νίκολα Γιόκιτς να είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους ημιτελικούς της Δύσης. Οι «Σβόλοι» ήλεγχαν το τρίτο παιχνίδι, αυτό στο Λος Άντζελες και δείχνουν πως μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Θα το κάνουν από τώρα όμως;

Το παιχνίδι των Νάγκετς με τους Λέικερς μπορεί να στείλει την ομάδα του Ντένβερ από τώρα στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά εμείς θα ποντάρουμε σε μια αντίδραση από πλευράς Λέικερς. Οι Λιμνάνθρωπο έχουν αμφίβολους τους Άντονι Ντέβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένο πως οι δύο σταρ θα μείνουν εκτός. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε μια ομάδα με μεγάλες προσωπικότητες και βαριά φανέλα, αλλά και σε δύο παίκτες – νικητές, που θα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην λείψουν από ένα τόσο σημαντικό ματς. .

Επιπλέον, το να ποντάρουμε στον άσσο έχει μεγάλη αξία και λόγω απόδοσης. Οι Λέικερς έχουν 0-3, όπως είπαμε, οπότε το να ποντάρουμε εμείς στη νίκη τους μοιάζει τρελό, όμως για αυτούς τους Λέικερς τίποτα δεν είναι τρελό. Άλλωστε μιλάμε για την ομάδα που πήρε το In Season Tournament και, όπως πάλι είπαμε, έχει παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα.

Θα ποντάρουμε λοιπόν στη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς, που μας δίνει σούπερ απόδοση και σαφώς αξίζει το ρίσκο που θα πάρουμε επιλέγοντας αυτό το σημείο.

Περισσότερα για τα ματς των Playoffs της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Λέικερς – Νάγκετς Στοίχημα:

Νικητές Λος Άντζελες Λέικερς 

To συγκεκριμένo σημείο μας πληρώνει με απόδοση 2.61 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;