ΜΠΑΣΚΕΤ



Μα τι βραδιά η χθεσινή; Σας είχαμε live Overplay από το ΟΑΚΑ πριν το παιχνίδι, πρόκριση Παναθηναϊκού στο Final Four, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές στο Amerikanos24 στο YouTube και ταμείο με τα ριμπάουντ του Ντίνου Μήτογλου. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και το Game 5 του Ολυμπιακού σήμερα το βράδυ στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Εδώ είμαστε και θα είμαστε να τα πούμε όλα μετά το παιχνίδι, αλλά πριν πάμε να δούμε τι σημείο έχουμε από απόψε.

(22:00) Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Άλεκ Πίτερς OVER 9.5 points (1.87 Novibet

Στο 1.87 αυτό το σημείο; Θα μου πείτε ναι ο Πίτερς δεν είναι ο Πίτερς της κανονικής περιόδου στην σειρά κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Το ίδιο σημείο βέβαια είχα προτείνει και στο Game 2 και είχε περάσει άνετα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται σκορ απόψε. Πρέπει να το βρει από κάπου. Και για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις περισσότερες ευκαιρίες να βρεις σκορ από τον πρώτο σκόρερ σου παρά από κάποιον role player. Βέβαια, ο Ολυμπιακός είναι μία κατηγορία μόνος του. Δεμένη ομάδα με τρομερό toughness και physicality που μπορεί να βρει πολλούς παίκτες που σε μια βραδιά μπορούν να κάνουν την διαφορά. Παρόλα αυτά, θα ρισκάρω και θα πάω με το over του Άλεκ Πίτερς, το οποίο βρίσκουμε σε φοβερή απόδοση στη Novibet στο 1.87.

Θα παίξει ρόλο όπως λέω συχνά και το πως θα ξεκινήσει την αναμέτρηση ο Πίτερς. Το παιχνίδι μπορεί να είναι σκληρό, κλειστό και με αργές κατοχές και πολλά ριμπάουντ, αλλά θεωρώ πως ο Πίτερς μπορεί να βάλει 10 πόντους και να μας στείλει σε ένα ακόμα ταμείο.

Πρόβλεψη για νικητές των δύο αποψινών Game 5 κάναμε και στο Overplay, αν και νομίζω πως τις δικές μου μάλλον θα τις έχετε δει πριν ξεκινήσουν οι δύο σειρές.

Πάμε να συνεχίσουμε τα ταμεία και ας ελπίσουμε αύριο να είμαστε εδώ να συζητάμε για την μεγάλη νίκη και τρίτη σερί πρόκριση του Ολυμπιακού σε Final Four της Ευρωλίγκας.

Να είστε όλοι καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;