ΜΠΑΣΚΕΤ



Σας λείψαμε; Εδώ είμαστε! Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και πολλές νίκες στο Στοίχημα. Τελικός των τελικών απόψε με το πρώτο Game 5 στα πλει-οφ της Ευρωλίγκας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι. Είναι μία σεζόν για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Μία σεζόν που κρίνεται απόψε στο ΟΑΚΑ. Και σας έχουμε μία και καλή επιλογή από το ματς της σεζόν.

(21:15) Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ντίνος Μήτογλου OVER 5.5 ριμπάουντ (1.84 Novibet

Ο Ντίνος Μήτογλου μας πήγε ταμείο στο Game 4 στο Βελιγράδι με τους πόντους τους οποίους πέτυχε, οπότε συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε. Κι ενώ στα τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην Μακάμπι ο Μήτογλου έχει ξεπεράσει το line των 5,5 ριμπάουντ μία φορά, σε έναν τελικό τα σουτ δεν μπαίνουν πολύ εύκολα. Και τι εννοώ με αυτό; Ότι ο Ντίνος θα έχει αρκετές ευκαιρίες για ριμπάουντ με δεδεομένο πως το σκορ δεν θα φτάσει τους 90-100 πόντους που έφτασε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Αυτό είναι το διάβασμα μου για απόψε, θα τα πούμε LIVE και στο Overplay από το ΟΑΚΑ σήμερα το απόγευμα λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, αλλά αυτό που πιστεύω είναι πως τα νεύρα και το άγχος παίζουν μεγάλο ρόλο σε ένα Game 5. Ειδικά όταν είσαι η Μακάμπι και παίζεις για τρίτη φορά μπροστά σε 20 χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ. Έναν ρόλο νομίζω το παίζει. Και μπορεί και στοιχηματικά να βοηθήσει τον Μήτογλου να ξεπεράσει το όριο των ριμπάουντ και να μας στείλει σε ένα ακόμη ταμείο.

Δεν θα πω περισσότερα. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός σε ένα σχετικά κλειστό παιχνίδι θα καταφέρει να επικρατήσει και να προκριθεί σε ένα Final Four μετά από τόσα χρόνια. Ο κόσμος το θέλει πολύ, όπως και οι παίκτες. Η ψυχολογία είναι με το μέρος του μετά την μεγάλη νίκη, οπότε πιστεύω εύκολα ή δύσκολα οι “πράσινοι” στο τέλος της βραδιάς θα χαμογελούν.

Αυτά από εμένα. Θα τα πούμε στο Overplay.

Να είστε καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;