ΜΠΑΣΚΕΤ



Εδώ είμαστε. Μπορεί να μας έβαλε τέλος στο τρελό σερί το οποίο είχαμε χτίσει η παρέα της Νέας Ορλεάνης αλλά το κυρίως πιάτο και σε Ευρωλίγκα και σε NBA ξεκινάει αυτή την εβδομάδα. Για ορεκτικό θα πάμε σε μία επιλογή από τα Game 2 του πρώτου γύρου του NBA σήμερα το βράδυ και από αύριο μαζί με Overplay (17:00 στο YouTube) θα έχουμε και σημείο από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι. Πάμε να δούμε το απόψινο σημείο όμως.

(02:00) Cleveland Cavaliers – Orlando Magic: ΑΣΟΣ ΝΙΚΗ CAVALIERS -4.5 (1.75 Novibet

Οι Cavaliers είναι αρκετά καλύτερη ομάδα από τους Orlando Magic. Οι Magic ναι μπορεί να ήταν η έκπληξη της σεζόν, αλλά δεν έχουν σκορ. Και σκορ χρειάζεσαι στα playoffs. Από την άλλη, οι Cavaliers με healhty τον Donovan Mitchell και τον Darius Garland έχουν ξεκάθαρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο backcourt και νομίζως πως θα το αξιοποιήσουν και στο Game 2 απόψε. Συνήθως είναι πιο εύκολα να σπάσει μία έδρα στο Game 1. Και αν είναι σοβαροί οι Cavaliers θα κάνουν απόψε το 2-0 σχετικά εύκολα και θα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Χαμηλό σχετικά και το χαντικάπ, το οποίο θα στηρίξουμε στο 1.75. Ποντάρουμε λοιπόν στον Dono και την παρέα του και τα ξανά λέμε αύριο με το μεγάλο Game 1 μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι.

DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;