ΜΠΑΣΚΕΤ



Πέρασε ο Κέντρικ Ναν, αλλά δεν πέρασε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός προχθές. Παρόλα αυτά πήγαμε ταμείο. Εδώ είμαστε να δώσουμε ακόμα δύο σημεία από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού Στοίχημα σήμερα το βράδυ. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

(19:45) Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -3,5 ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1.89 Novibet

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει αντίδραση. Ήταν κακός στο τέλος της αναμέτρησης του Game 3 και επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να γυρίσει στο παιχνίδι και εντέλει να πάρει την νίκη στην παράταση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να βγάλει αντίδραση, να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να χτίσει μία διαφορά. Μία διαφορά που στο δεύτερο μέρος θα μπορέσει να κρατήσει και εντέλει να πάρει το παιχνίδι και να στείλει την σειρά στην Βαρκελώνη για ένα win-or-go-home Game 5. Θα μπει δυνατά και με τον κόσμο στο πλευρό του πιστεύω πως θα καταφέρει να χτίσει αυτή τη διαφορά στα πρώτα 20 λεπτά. Θα πάω με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 4+ πόντους στο ημίχρονο σε πολύ καλή απόδοση στην Novibet.

(21:45) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Κώστας Σλούκας OVER 5.5 ασίστ (1.60 Novibet

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Κώστα Σλούκα. Χρειάζεται τον καλό Κώστα Σλούκα για να ελπίζει σε νίκη στο Βελιγράδι σήμερα το βράδυ. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν μπήκε ποτέ στον ρυθμό της Μακάμπι στο Game 3 και άφησε τους Ισραηλινούς να παίξουν το παιχνίδι τους. Η παρουσία του Σλούκα έλειψε πάρα πολύ επιθετικά και παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ένα σουτ μακρυά από την νίκη. Σε ένα do-or-die παιχνίδι μιλάνε οι προσωπικότητες και έχω την εντύπωση πως ο Σλούκας δεν θα κάνει δύο συνεχόμενα κακά παιχνίδια. Θα πάω με το over στις ασίστ του καθώς περιμένω πως θα αγωνιστεί αρκετά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει force ένα Game 5.

Αυτά από εμένα σήμερα. Μακάρι να κάνουν και οι δυο ελληνικές ομάδες νίκες και να είμαστε εδώ να αγχωνόμαστε την εβδομάδα του Πάσχα για τα Game 5.

Καλή Ανάσταση σε όλους. Να είστε καλά.

DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;