ΜΠΑΣΚΕΤ



Μετά την νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στην παράταση στο Game 3, ο Γιαν Βέσελι μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24 και τον Διονύση Αραβαντινό.

Ο Γιαν Βέσελι εξέφρασε την άποψη του για το τελευταίο φάουλ της αναμέτρησης πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκερ, την σκληράδα με την οποία αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, αλλά επίσης και το πολύ δύσκολο Game 4 της Πέμπτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιαν Βέσελι στην κάμερα του Amerikanos24:

Για το που κρίθηκε το αποτέλεσμα:

“Ναι, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο, πολύ physical παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Παίξαμε συγκεντρωμένα και μαζί και νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί του παιχνιδιού.”

Για το τελευταίο σφύριγμα:

“Αυτή δεν είναι η δική μου συζήτηση. Ήμουν κάτω από το καλάθι, οπότε δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό.”

Για τις μάχες κάτω από το καλάθι:

“Είναι μία πολύ physical ομάδα και δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον τους. Έχουν μεγάλα κορμιά σε κάθε θέση και δεν είναι εύκολο. Είχαν κάποια highlights σήμερα σε μένα, αλλά ναι, ξέρω ότι είναι… σημαντικό το να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε.”

Για το αν ο στόχος είναι να τελειώσουν την σειρά την Πέμπτη:

“Φυσικά, εμείς είχαμε την πίεση στο πρώτο παιχνίδι, δεν ήταν εύκολο. Νομίζω ότι χάσαμε λίγο το μυαλό μας και ξέρεις τώρα δύο παιχνίδια εδώ, είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Θα έρθουμε για να παίξουμε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά ξέρουμε πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο”








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;