ΜΠΑΣΚΕΤ



Οι Μπακς και οι Πέισερς ρίχνονται στη μάχη της Post Season, με το Game 1 να είναι προ των πυλών. Πάμε να δούμε λοιπόν τις επιλογές μας ενόψει του Μπακς – Πέισερς Στοίχημα.

Το μεγάλο πρόβλημα των Μιλγουόκι Μπακς ακοίει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ παραμένει αμφίβολος, με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Αυτό αποτελεί και τον μεγάλο πονοκέφαλο για τον Ντοκ Ρίβερς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι παίκτης που κάνει την διαφορά και μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του θα κρίνει πολλά. Εμείς από πλευράς μας όμως, πιστεύουμε στους Μπακς, παίξει δεν παίξει ο Έλληνας σούπερ σταρ των Ελαφιών.

Παίζουν στην έδρα τους, έχουν εμπειρία από Play Offs και μπορούν να κάνουν τη δουλειά, παρότι είναι πολύ πιθανό να μην έχουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους.

Ποντάρουμε λοιπόν στο νικητές Μιλγουόκι Μπακς για να βασίσουμε εκεί το Bet Builder μας.

Πάμε και στα ειδικά. Σαφώς το αν παίξει ή δεν παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει ρόλο σε αυτό. Παρόλα αυτά, εμείς μπορούμε να ποντάρουμε σε έναν κομβικό παίκτη για τους Μπακς, που ό,τι και να γίνει, θα πάρει πολλές προσπάθειες. Ο λόγος για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Κατά μέσο όρο ο Ντέιμ Λίλαρντ σουτάρει 8,5 τρίποντα ανά αγώνα, νούμερο που στα Play Offs είναι πολύ πιθανό να ανεβεί ακόμη περισσότερο. Εμείς από πλευράς μας θέλουμε να πιάσει τον μέσο όρο του, που είναι δηλαδή τα 3 εύστοχα που μετρά ανά αγώνα.

Η επιλογή μας λοιπόν θα είναι το Ντέιμιαν Λίλαρντ +3 εύστοχα τρίποντα.

Είδατε και ακούσατε το επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη; Αν όχι, πατήσει εδώ για να δείτε όλα όσα είπαμε!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Μπακς – Πέισερς Στοίχημα:

Νικητές Μιλγουόκι Μπακς 

Ντέιμιαν Λίλαρντ +3 εύστοχα τρίποντα

Το συγκεκριμένο Bet Builder μας πληρώνει με απόδοση 2.50 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;