ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα. Η στήλη συνέχισε το τρομερό σερί της, αφού το over 70,5π. του Περιστερίου στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό «βγήκε» δια περιπάτου (93-88 τελικό). Το πρόγραμμά μας, λοιπόν, περιλαμβάνει ακόμα ένα παιχνίδι της Basket League, καθώς αυτή τη φορά θα κάνουμε την επιλογή μας από το Άρης – Κολοσσός Ρόδου (20/4, 17:15).

Ο Άρης, μετά την νίκη – δήλωση στην έδρα του Περιστερίου (82-75), ανέβηκε στο 13-12 και θέλει να αφήσει πίσω του ένα διάστημα που συνδυάστηκε με ορισμένες ήττες εντός των συνόρων. Αντιθέτως, ο Κολοσσός Ρόδου έχει υποχωρήσει στο 9-16 και μετράει τρία σερί χαμένα παιχνίδια, δείχνοντας να… μένει από δυνάμεις, αφού πρώτα «τρύπησε» το ταβάνι του και μπήκε στο Top-6.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις, πόσω μάλλον μπροστά στο κοινό της και στην αναμέτρηση του Σαββάτου θα έχει ξανά στη διάθεσή της τον Ρομπέρτο Γκάλινατ. Ο Αμερικανός γκαρντ (15,3 πόντοι ανά ματς) ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στην επτάδα των ξένων των «κίτρινων» αντί του Κρις Μπάνκστον.

Η νίκη επί του Περιστερίου, η επιστροφή του Γκάλινατ και το “Nick Galis Hall” συνθέτουν ένα τρίπτυχο που μας κάνουν να κοιτάξουμε προς την νίκη των γηπεδούχων με ένα handicap λίγο πιο… ελαφρύ από το αρχικό line. Γι’ αυτό και θα αγοράσουμε το -5,5 του Άρη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η σχετική επιλογή, δηλαδή η νίκη των «κίτρινων» με 6+ πόντους έχει επιβεβαιωθεί στις δύο προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων στη φετινή Basket League.

Τα προηγούμενα παιχνίδια των δυο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα της σεζόν 2023-2024:

4/11/2023 Κολοσσός Ρόδου – Άρης 78-88

28/1/2024 Άρης – Κολοσσός Ρόδου 98-91

Επομένως, αγοράζουμε τον άσο με -5,5, χωρίς να… ανοιχτούμε πολύ, γιατί έρχεται η σπουδαία εβδομάδα της Euroleague με την έναρξη των πλέι οφ.

Ανακεφαλαίωση:

Άρης – Κολοσσός Ρόδου: Άρης -5,5 στο 1.70 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;