ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Amerikanos24. Αυτή η εβδομάδα έχει πιο… χαλαρή μορφή στοιχηματικά, όπως ξεκαθαρίσαμε εξ αρχής, αφού ακολουθούν τα πλέι οφ της Euroleague και το «δυνατό» παιχνίδι. Πάντως, η στήλη εκτός από τα σερί ταμεία καθημερινά, πλέον έχει επιτυχίες και στα μακροχρόνια, με την πρόκριση των Λος Άντζελες Λέικερς στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Πρόκειται για ένα σημείο που είχαμε προτείνει πριν από δύο μήνες. Όπως και να ‘χει, σήμερα θα ασχοληθούμε με το Παναθηναϊκός – Περιστέρι (19/4, 20:15) της Basket League.

Οι αναμετρήσεις των «αιωνίων» στο πρωτάθλημα, καθώς και το ματς του Play-in ανάμεσα στην Μπασκόνια και την Αναντολού Εφές αναλύθηκαν ήδη στο “UpTempo by Pamestoixima.gr”, οπότε μέσω της στήλης μας θέλουμε να σταθούμε σε ένα free pick.

Για την ακρίβεια, θα επιλέξουμε το over 70,5π. της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, που προσφέρεται στο πολύ ελκυστικό 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός μετά την νέα νίκη του στο ντέρμπι «αιωνίων»… σφράγισε την 1η θέση της regular season (23-1 ρεκόρ με ματς λιγότερο) και στα ματς που μένουν θα κάνει «συντήρηση δυνάμεων», αφού έχει «κλειδώσει» το απόλυτερο πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος του δρόμου. Άλλωστε, για το «τριφύλλι» ακολουθούν τα ματς – τελικοί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Εργκίν Αταμάν θέλει να διαχειριστεί σωστά το έμψυχο δυναμικό του, πριν από τις κομβικές αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας (16-9 ρεκόρ), ενώ πρόσφατα «έγραψε» την πιο… χρυσή σελίδα της ιστορίας της, με την πρόκριση στο Final Four του BCL. Ο “Kill Bill” έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο κλαμπ των δυτικών προαστίων, το οποίο με τη σειρά του θα πάει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων χωρίς να έχει κάτι να χάσει, σκεπτόμενο παράλληλα τον ημιτελικό στο Βελιγράδι με την Τενερίφη.

Στο προηγούμενο Παναθηναϊκός – Περιστέρι στο ΟΑΚΑ το «τριφύλλι» είχε πάρει μια νίκη πιο δύσκολη από ό,τι δείχνει το τελικό 90-75. Πάντως, το σύνολο του Σπανούλη είχε καλύψει το σχετικό over που ζητάμε από αυτή την αναμέτρηση της Παρασκευής. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι «πράσινοι» έχουν δεχτεί 71+ πόντους σε τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένα μεγάλη, αλλά οι δύο προπονητές αναμένεται να «ανοίξουν» το ροτέισιον που θα κάνουν και βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει. Επομένως, οι φιλοξενούμενοι έχουν τύχη να καλύψουν το όριο που αγοράζουμε.

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Περιστέρι Over 70,5π. στο 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;