ΜΠΑΣΚΕΤ



Λίγα λεπτά μετά την μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24 και τον Διονύση Αραβαντινό… για όλα.

Ο Νίκολα Κάλινιτς απάντησε για το φάουλ που δόθηκε στην τελευταία φάση στον Τζαμπάρι Πάρκερ, την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις τον Ολυμπιακό σε μία σειρά αγώνων στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκολα Κάλινιτς στην κάμερα του Amerikanos24:

Για το παιχνίδι:

“Ναι, λοιπόν, όπως είπες, καταπληκτικό παιχνίδι, νομίζω ότι μείναμε μέσα στο παιχνίδι, αυτό ήταν το σχέδιό μας να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, ό,τι κι αν συμβεί. Έπαιξαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, εμείς αντιδράσαμε στο δεύτερο. Οπότε καταπληκτικό παιχνίδι με καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις εδώ.  Νομίζω ότι παίξαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, οπότε αυτά είναι τα πλέι-οφ.  Γι’ αυτό παίζουμε και δεν θα πανηγυρίσουμε πάρα πολύ.  Θέλουμε να προσπαθήσουμε να να τελειώσουμε τα πάντα εδώ. Τώρα η μπάλα είναι στην αυλή του Ολυμπιακού.  Ανακτήσαμε το πλεονέκτημα έδρας και τώρα θα προσπαθήσουμε να πάμε για την νίκη στο Game 4.”

Για το τελευταίο σφύριγμα:

“Ξέρεις ότι αν μιλήσω για αυτό, θα τιμωρηθώ. Ειλικρινά… όσο το είδα, ο Τζαμπάρι πήγε για το σουτ. Υπήρξε μια επαφή στο χέρι. Η επαφή έγινε πριν τη λήξη… οπότε δεν βλέπω κάτι ασαφές. Δεν ξέρω Οι διαιτητές είναι επίσης άνθρωποι, αλλά νομίζω ότι αυτή η απόφαση είναι πολύ, εννοώ, δεν βλέπω σε αυτή τη φάση τι είναι ασαφές.”

Για το αν ο στόχος είναι να τελειώσει την δουλειά η Μπαρτσελόνα την Πέμπτη στο Game 4: 

“Ναι, φυσικά, θα προσπαθήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαμε εδώ. Πιστεύαμε. Ξεκινήσαμε λίγο, όχι δεν ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά σε κάποιες στιγμές χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Την επαναφέραμε. Παίξαμε σκληρά. Πιστέψαμε στο πλάνο του παιχνιδιού μας, και μετά πήραμε τη νίκη. Κλέψαμε τη νίκη.”

Για το τι κάνει τον Ολυμπιακό τόσο δύσκολο αντίπαλο:

“Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα. Το έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια. Έπαιξαν τόσα πολλά πλέι οφ παιχνίδια, παιχνίδια για το φάιναλ φορ. Μπορείτε να δείτε ότι αυτό είναι όλα φυσιολογικό γι’ αυτούς. Είναι συνηθισμένοι σε αυτό το είδος έντασης και επαφής. Έτσι είναι πολύ σταθεροί. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Πάντα αγωνίζονται. Έχουν πολύ μεγάλα κορμιά και όμως καταφέραμε να ανταποκριθούμε, αλλά καταφέραμε να βρούμε να βρούμε κάποια ελεύθερα σουτ και αυτό μας έσωσε.”

Για τον Άλεξ Αμπρίνες και τον Τόμας Σατοράνσκι:

“Ήταν απίστευτοι απόψε, ακόμα και χωρίς εύστοχα σουτ πριν από αυτά που βάλαν, έδειξαν ποιοι είναι, ότι έχουν σπουδαίο χαρακτήρα, ότι είναι σπουδαία παιδιά. Εργάζονται σκληρά.  Δουλεύουν πάνω σε αυτά τα σουτ όλη την ώρα και τα βάζουν. Μπορεί να ήταν ανοιχτά ή σχεδόν ανοιχτά τα σουτ, αλλά τα βάλανε. Έτσι επιστρέψαμε πίσω στο παιχνίδι. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίζουμε.”








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;