ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team της σελίδας. Το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε, η Euroleague έχει διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων και εμείς στρέφουμε το βλέμμα μας σε ειδικά στοιχήματα και επιλογές με value.

Το σημείο που έχουμε επιλέξει και αγοράσει αφορά την πρόκριση των Λος Άντζελες Λέικερς στα πλέι οφ του «μαγικού κόσμου». Πρόκειται για μια επιλογή που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας και θεωρούμε πως έχει μεγάλη αξία.

Όπως όλοι γνωρίζετε, οι θέσεις μέχρι το Νο. 6 δίνουν απευθείας είσοδο στα πλέι οφ, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στο 7-10 θα «παλέψουν» μέσω των Play-In. Από την 11η θέση και κάτω οι αντίστοιχες ομάδες θα ολοκληρώσουν τη φετινή τους πορεία με το φινάλε της regular season.

Ας δούμε, λοιπόν, τις θέσεις και τα ρεκόρ των ομάδων στη Δύση, που «παλεύουν» για τη συμμετοχή στην postseason του ΝΒΑ:

5. Νιου Όρλινς Πέλικνας 33-22
6. Φοίνιξ Σανς 33-22
7. Ντάλας Μάβερικς 32-23
8. Σακραμέντο Κινγκς 31-23
9. Λος Άντζελες Λέικερς 30-26
10. Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 27-26
11. Γιούτα Τζαζ 26-30
12. Χιούστον Ρόκετς 24-30

Η «παρέα» του Λεμπρόν Τζέιμς (24,8 πόντοι, 7,2 ριμπάουντ και 7,8 ασίστ ανά ματς ο «βασιλιάς» φέτος) βρίσκεται για τα καλά εντός Play-In και δύσκολα θα απειληθεί από τους Τζαζ και τους Ρόκετς. Εφόσον ο Άντονι Ντέιβις είναι υγιής, όπως είναι φέτος μέχρι στιγμής (52 συμμετοχές σε 56 ματς), οι Λέικερς δικαιολογημένα δεν νιώθουν φόβο. By the way, ο Ντέιβις μετράει 24,9 πόντους και 12,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην τρέχουσα regular season. Ακόμα και το γεγονός πως δεν οι Λέικερς έκαναν αλλαγές και trades στην deadline day «δείχνει» πολλά.

Βέβαια, δύσκολο φαντάζει και το να περάσει απευθείας στα πλέι οφ. Η λογική λέει πως η ομάδα του «ΛΑ» θα πάρει μέρος στους αγώνες των Play-In και σίγουρα έχει τύχη να «κλειδώσει» μια θέση για τα πλέι οφ. Πρόκειται για ένα σύνολο με μεγάλο know how, με παίκτες – ηγέτες και μπόλικες λύσεις. Άλλωστε, όταν υπάρχει κίνητρο και… στόχος μπροστά, ο Τζέιμς δεν παίζει με περιορισμό λεπτών και ξεχωρίζει. Ενημερωτικά να τονίσουμε πως αντίστοιχο στοίχημα είχε τοποθετηθεί και πέρυσι και είχε επιβεβαιωθεί. Αυτή τη φορά, αν βγει, θα μας διπλασιάσει το ποντάρισμά μας, επομένως έχει value.

Τα λέμε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2, 13:00) στο νέο “Up Tempo” στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube.

Ανακεφαλαίωση:

NBA – Να φτάσουν στα πλέι οφ – Λος Άντζελες Λέικερς: Ναι στο 1.99 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;