ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο πρωταγωνιστής του Game 3 μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, Τζαμπάρι Πάρκερ μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24 και τον Διονύση Αραβαντινό λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης και της νίκης της ομάδας του.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ τόνισε πως δεν μπόρεσε να σουτάρει καθώς υπήρχε επαφή στο σουτ του, ενώ επίσης εξήγησε γιατί πήρε τον χρόνο του.

Εκτός από το σχόλιο του για την τελευταία φάση, ο Τζαμπάρι Πάρκερ μίλησε και για το physicality της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζαμπάρι Πάρκερ στην κάμερα του Amerikanos24:

 

Για την τελευταία φάση:

“Απλά ήθελα να επιχειρήσω ένα σουτ και… δεν ήμουν σε θέση να κάνω την κίνηση εξαιτίας του χεριού και της επαφής που ήταν στο χέρι μου. Είμαι εξίσου έκπληκτος με όλους ότι πήρα τρεις βολές για την νίκη.  Οπότε θα το δεχτώ. Ευχαριστώ τους θεούς του μπάσκετ. Το άξιζα; Δεν ξέρω. Αλλά είμαι απλά έκπληκτος. Αυτό ήταν.”

Για το ότι πήρε τον χρόνο του στην τελευταία κατοχή:

“Μπορούσα να πάρω το χρόνο μου. Μπορούσα να πάρω το χρόνο μου γιατί εντέλει θα έκανα την προσπάθειά μου. Ό,τι κι αν γινόταν θα σούταρα. Κοίτα την καμπύλη της μπάλας, δεν μπορείς να να μου πεις ότι κάποιος θα ήταν σε θέση να μπλοκάρει… ίσως ο Φαλ θα μπορούσε να μπλοκάρει το σουτ μου, αλλά κανείς άλλος κοντά στο ύψος μου. Όπως ο πρώην προπονητής μου, ο Τζέισον Κιντ μου είχε πει να παίρνω το χρόνο μου, γιατί να κάνεις φάουλ; Κανείς δεν πρέπει να κάνει φάουλ στο τέλος, και απλά ήθελα ένα καθαρό σουτ, αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να κάνω.”

Για το εάν είναι πιο physical το παιχνίδι στην Ευρωλίγκα από το ΝΒΑ: 

“Εξαρτάται. Ορισμένες ομάδες είναι πολύ επιθετικές και θα σε χτυπήσουν πραγματικά, αλλά εξαρτάται από την ομάδα. Αυτό είναι όλο.”








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;