ΜΠΑΣΚΕΤ



Πέρασαν οι Nuggets και χάσαμε τον Nikola Jokic για δύο πόντους. Αυτά έχει το στοίχημα, τι να κάνουμε. Πάμε σε Ευρωλίγκα σήμερα όπου αγωνίζονται και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ναι, δυστυχώς αγωνίζονται και οι δύο την ίδια μέρα. Αχ ρε Ευρωλίγκα. Δεν πειράζει. Διαλέγουμε το σημείο το οποίο πιστεύουμε πιο πολύ από όλα. Πάμε να το δούμε.

(20:00) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Kendrick Nunn OVER 15.5 points (1.91 Novibet

Έχει δεν έχει παίξει στην σειρά, ο Kendrick Nunn είναι ο Kendrick Nunn. Ναι, δεν έχει παίξει όπως θα ήθελε. Ναι, είχε θέματα με τα φάουλ (ειδικά στο πρώτο παινχίδι). Ναι, η γλώσσα του σώματος του δείχνει πως είναι απογοητευμένος κυρίως από τον εαυτό του για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Αλλά, ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται. Και θα τον χρειαστεί απόψε στο Βελιγράδι. Το line είναι ψηλά, αλλά είναι και λογικό να είναι ψηλά, καθώς με ένα ξέσπασμα που λέει ο λόγος ο Nunn μπορεί να τους βάλει μαζεμένους. Σε διαφορετικές συνθήκες το ματς για όλους (χωρίς κόσμο), αλλά νομίζω πως ο Αμερικανός κάτι χρωστάει στην Μακάμπι. Μια εμφάνιση Kendrick Nunn.

(21:30) Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (1.52 Novibet

Μπορεί στοιχηματικά να μην αξίζει τόσο πολύ, αλλά σε συνδυασμό με το στοίχημα του Kendrick Nunn νομίζω πως βγαίνει μια ωραία δυάδα. Ο Ολυμπιακός είναι tough to beat ομάδα ειδικά στα playoffs και ειδικά σπίτι του. Νομίζω πως έχει το toughness και physically αλλά και mentally να νικήσει την Μπαρτσελόνα και δύο φορές στο ΣΕΦ.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;