ΜΠΑΣΚΕΤ



Ακόμα ένα ταμείο προχθές και έχουμε φτάσει πλέον τα έξι συνεχόμενα και συνεχίζουμε. Με το αγαπημένο μου NBA θα πάμε και σήμερα παρόλο που έχει και do-or-die παιχνίδι και στην Ευρωλίγκα για τα play-in μεταξύ της Μπασκόνια και της Βίρτους. Πάμε όμως στο play-in του NBA για την 8η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

(04:30) New Orleans Pelicans – Sacramento Kings: ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ KINGS (1.86 Novibet

Do-or-die παιχνίδι στη Νέα Ορλεάνη με τους Pelicans να υποδέχονται τους Kings χωρίς τον Zion Williamson. Ο Zion ο οποίος ήταν εκπληκτικός στην ήττα κόντρα στους Lakers με 40 πόντους δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί καθώς χτύπησε στο τέλος του προχθεσινού παιχνιδιού. Ταυτόχρονα, οι Pelicans έχουν κερδίσει τους Kings πέντε φορές φέτος. Ναι, καλά ακούσατε. Πέντε φορές.

Παρόλα αυτά εμείς θα πάμε με το διπλό των Kings. Χωρίς το No. 1 option και με τον Brandon Ingram να μην είναι στο 100% του, θα ποντάρουμε στην εμπειρία και το Sacramento. Έχουν το know how, έχουν τις προσωπικότητες και νομίζω πως θα καταφέρουν να πάρουν το παιχνίδι και την πρόκριση στα playoffs.

Μα να χάσεις έξι φορές από την ίδια ομάδα την ίδια σεζόν; Too much. Οι Kings βάζουν τέλος σε αυτό το σερί απόψε τα ξημερώματα.

Πάμε να κάνουμε επτά τα σερί ταμεία μας λοιπόν.

Να είστε όλοι καλά.

Καλό Σαββατοκύριακο.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;