ΜΠΑΣΚΕΤ



Τι έκανε χθες ο Ολυμπιακός; Απίστευτα πράγματα στο Βελιγράδι, οι “κόκκινοι” επέστρεψαν από το -14 και με μία περίοδο που θύμισε την περίοδο στον περσινό ημιτελικό κόντρα στην Μονακό πήρε μία τρομερά σημαντική νίκη για την τετράδα. Και μας πήγε κουβά. Να πω την αλήθεια μακάρι να πηγαίνουμε τέτοιους κουβάδες όταν παίζουμε κόντρα τις ελληνικές ομάδες. Και ας χαλάει το πολύ καλό ποσοστό που έχουμε φτιάξει με τα free tips μας που κυμαίνεται γύρω στο 70%. Δεν θα μασήσω τα λόγια μου, είχα δηλώσει πως οι ελληνικές ομάδες θα κάνουν 0/2 αυτή την εβδομάδα στο Overplay και δυστυχώς συνεχίζω να πιστεύω πως σήμερα ο Παναθηναϊκός θα δυσκολευτεί αρκετά στην Ιταλία. Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε — και μακάρι να (ξανά) φέρουμε γούρι…

(21:30) Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: ΑΣΟΣ ΝΙΚΗ ΒΙΡΤΟΥΣ (2.35 Novibet

Ναι, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φανταστικό φεγγάρι. Ναι, η Βίρτους έχει συνεχόμενες ήττες στην EuroLeague και έχει ξεφουσκώσει για τα καλά. Αλλά εντός έδρας είναι μία άλλη ομάδα. Και όπως είπα και στο σχόλιο μου στο TikTok μετά το τέλος του Ολυμπιακού χθες το βράδυ, οι “κόκκινοι” βάζουν αρκετή πίεση στους αιώνιους αντιπάλους τους, καθώς με ήττα από την Μπολόνια, ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία. Με νίκη ο Παναθηναϊκός πλησιάζει το Final Four. Γιατί; Γιατί εαν τερματίσει δεύτερος και έχει το πλεονέκτημα του ΟΑΚΑ δεν βλέπω πως μία εκ των Μακάμπι, Μπασκόνια, Παρτιζάν, Εφές, Μιλάνο δεν βλέπω πως μπορεί να τον κερδίσει σε σειρά με μειονέκτημα έδρας.

Το let down spot που λέει συχνά και ο Αμερικάνος στο Overplay είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο πιστεύω τον άσο σήμερα. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από εμφανισάρα και μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Και είναι λογικό μετά από αυτό κάπως να ξεφουσκώσει. Μακάρι να πέσω έξω, αλλά ειδικά στο 2.35 νομίζω πως αξίζει στοιχηματικά ο άσος της Βίρτους. Καίγεται.

Θα μου πείτε και η Παρτιζάν καιγόταν. Και έχετε δίκιο.

Καλή επιτυχία σε όλους σε ότι επιλέξετε. Να είστε καλά.

*Αφήστε λίγο την τόση τοξικότητα. Δεν παίζουμε κόντρα τις ομάδες σας επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε support. Ούτε επειδή θέλουμε να αποτύχουν. Την άποψη μας εκφράζουμε. Όσοι με παρακολουθείτε στο Overplay και στο TikTok γνωρίζετε πόσο πολύ θέλω να δω και τις δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four. Αλλά το να πέσετε να με φάτε από μία κακή πρόβλεψη επειδή έπαιξα κόντρα τις ομάδες σας, δεν το καταλαβαίνω. Και ξαναλέω. Μακάρι να πηγαίνω κουβά μόνο από τις ελληνικές.

DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;