ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team του Amerikanos24. Το πρώτο σκέλος της 32ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με τη δυάδα της Τετάρτης να βγαίνει σε τιμή διπλασιασμού (νίκες για Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα). Παράλληλα, ταμείο πήγαμε και με το -7,5 της Μονακό στην έδρα της Βιλερμπάν και πλέον μετράμε 9/10 ταμεία το τελευταίο 10ήμερο. Όπως γνωρίζετε ήδη, η στήλη την Παρασκευή (29/3) θα ασχοληθεί με το Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός.

Στο πρόσφατο “UpTempo” «περάσαμε» και τη «Δυάδα Μπετό», ενώ αναφέραμε πως αυτό το παιχνίδι στην Ιταλία είναι το… ματς της δεκαετίας για το «τριφύλλι» και εξηγούμαστε άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την επιστροφή του στα Final Four και έχει «στρώσει» τον δρόμο του. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν (20-11 ρεκόρ) αν κάνει το 3Χ3 στα ματς που της μένουν (εκτός με Βίρτους Μπολόνια, εκτός με Μπάγερν Μονάχου, εντός με Άλμπα Βερολίνου) θα «σφραγίσει» κατά 99% τη 2η θέση της regular season. Έτσι, θα αποφύγει τις Μονακό, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και θα παίξει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον νικητή των θέσεων Νο. 7 – Νο. 8. 

Επομένως, ο δρόμος για το… Βερολίνο περνάει από την κατάμεστη “Virtus Segafredo Arena”, στην οποία έχει ήδη ανακοινωθεί sold out. Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του έναν… τελικό, για να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο πιο ευνοϊκό ζευγάρωμα των πλέι οφ και να πλησιάσει το Final Four. Γι’ αυτό και το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει… ειδικό βάρος. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός πέρασε από το Βελιγράδι και οι «πράσινοι» δεν θέλουν τριπλή ισοβαθμία με τη Φενέρμπαχτσε και τους Πειραιώτες.

Στην αντίπερα όχθη, σημαντικό είναι το ματς και για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι (17-14 ρεκόρ). Η Βίρτους Μπολόνια βρισκόταν για αρκετούς μήνες εντός της πρώτης τετράδας, όμως… κατρακύλησε βαθμολογικά (8η θέση), μετά τις τέσσερις σερί ήττες της από τον Ολυμπιακό (εκτός), τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός), τη Ζαλγκίρις (εκτός) και τον Ερυθρό Αστέρα (εκτός). Μάλιστα, στα τρία πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους οι Ιταλοί δέχονται 89+ πόντους ανά αγώνα.

Το «πρέπει» είναι εκεί και για τις δύο ομάδες. Όμως, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως ένα διπλό στην έδρα της Βίρτους θα του… ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή στην ευρωπαϊκή elite. Παράλληλα, στα μάτια μας υπάρχει και διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και θεωρούμε πως οι «πράσινοι» διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα, όπως απέδειξαν και στον Α’ Γύρο στο ΟΑΚΑ (90-76). Με βάση όλα τα παραπάνω, θα αγοράσουμε την νίκη της ελληνικής ομάδας στο επικείμενο Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα, από το εν λόγω παιχνίδι θα κάνουμε και ένα ακόμα pick, που έχει να κάνει με τον Ντίνο Μήτογλου. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ κατεβάζει 6,9 ριμπάουντ ανά ματς στη φετινή Euroleague και έχει βρει ξανά εντυπωσιακά τη φόρμα του. Μάλιστα, έχει πέντε σερί ματς με 7+ ριμπάουντ (@ Ρεάλ Μαδρίτης 9ρ., vs Βιλερπάν 7ρ., @Ολυμπιακός 16ρ., @Ερυθρός Αστέρας 10ρ., vs Μπαρτσελόνα 10ρ.). Η απόδοση πιθανής… επανάληψης, δηλαδή το over 6,5π. του Μήτογλου,  μας αρέσει πολύ και το επιλέγουμε στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός:

Παναθηναϊκός νίκη στο 1.74 στο Pamestoixima.gr.

Ντίνος Μήτογλου over 6,5 ριμπάουντ στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;