ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες απέναντι στη Βιλερμπάν, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν πλέον το μυαλό τους στα επόμενα ζόρια. Πρώτο ζόρι. το ματς με αντίπαλο την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη, ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το εκάστοτε στραβοπάτημα των από πάνω του. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας για το Παρτίζαν – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, έχει την απουσία του Πετρούσεφ να τον απασχολεί, ενώ εκτός είναι επίσης οι Μιλουτίνοφ και Λούντζης. Από την άλλη η Παρτίζαν δεν ξέρουμε ακόμη εάν θα έχει τον Ζακ ΛεΝτέι στη 12άδα. Ή μάλλον δεν ξέρουμε την κατάσταση στην οποία θα έχει τον παίκτη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Αμερικανός έφτασε στο Βελιγράδι το βράδι της Τετάρτης και την Πέμπτη έκανε μερικά σουτάκια το πρωί. Παρόλα αυτά, είναι εκτός δράσης εδώ και αρκετές ημέρες, οπότε δεν ξέρουμε πώς θα είναι.

Πάμε λοιπόν στις επιλογές μας. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Επιβάλλεται εξάλλου, αφού θέλει και να «τελειώσει» με την 6άδα και να κοιτάζει μόνο ψηλότερα. Για αρχή λοιπόν θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκας. Νικητής ο Ολυμπιακός στην Stoiximan η πρώτη μας επιλογή.

Πάμε τώρα και στο δεύτερο κομμάτι του στοιχήματός μας. Ο Πετρούσεφ λείπει, πράγμα που σημαίνει πως ο Άλεκ Πίτερς θα κάνει… υπερωρίες! Λογικό λοιπόν να πάμε σε επιλογή που θα έχει να κάνει με τον Αμερικανό. Προτείνουμε τα τρίποντά του και συγκεκριμένα το Άλεκ Πίτερς 2+ εύστοχα τρίποντα στην Stoiximan.

Περισσότερα tips για την 32η αγωνιστική της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Παρτίζαν – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Νικητής Ολυμπιακός 

Άλεκ Πίτερς 2+ εύστοχα τρίποντα 

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 3.25 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;