ΜΠΑΣΚΕΤ



Πέρασαν πολύ άνετα οι Warriors προχθές, ξανά επιστρέψαμε στα ταμεία και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το σερί μας με τα σημερινά παιχνίδια της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ιταλία για να τον υποδεχτεί αύριο το βράδυ η Βίρτους. Για όσους βλέπουνε Overplay ξέρουν ότι έχω δώσει ήδη δύο δωρεάν σημεία για αυτή την εβδομάδα. Πάμε να δούμε ποιο είναι το πρώτο.

(21:30) Παρτιζάν – Ολυμπιακός: ΑΣΟΣ ΝΙΚΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (1.80 Novibet

Η Παρτιζάν καίγεται. Καίγεται σαν να μην υπάρχει αύριο. Και η αλήθεια είναι πως σε περίπτωση ήττας απόψε από τον Ολυμπιακό μπορεί όντως να μην υπάρχει αύριο για την ομάδα του Zeljko Obradovic. Κυνηγάει την 10η θέση που θα την στείλουν σε ένα παιχνίδι play-in όπου και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στα φετινά playoff της EuroLeague. Ναι, η Παρτιζάν δεν είναι ομάδα φόβητρο. Εντός έδρας μετράει ρεκόρ 11-4, την ίδια ώρα που εκτός δεν μπορεί να κερδίσει (3-13). Με λίγα λόγια είναι άλλη ομάδα εντός και άλλη εκτός.

Σε τέτοια do-or-die παιχνίδια ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο. Το είδαμε και την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει από το -16 για να κερδίσει την Μπαρτσελόνα, το έχουμε δει πολλές φορές και στο ΣΕΦ. Η Παρτιζάν παίζει το πιο σημαντικό της παιχνίδι της σεζόνα απόψε by far. Ο κόσμος της θα είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας και σε ένα κλειστό παιχνίδι πιστεύω θα πάρει την νίκη. Θα μου πείτε ο Ολυμπιακός δεν καίγεται; Καίγεται, αλλά όπως μου είπε και ο Alec Peters έχει μάθει να κερδίζει σειρές αγώνων και με μειονέκτημα έδρας.

Με τον άσο θα πάμε λοιπόν, καθώς καθαρά και μόνο στοιχηματικά βρίσκω value σε αυτό το bet.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε. Να είστε καλά. Τα λέμε αύριο.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;