ΜΠΑΣΚΕΤ



Ελπίζω να μην είδατε πως χάσαμε το προχθεσινό σημείο του Dennis Schroder και το σερί το οποίο είχαμε χτίσει. Μερικοί το είδατε γιατί μου στείλατε και μηνύματα… δεν θα το σχολιάσω και θα πάω κατευθείαν στο σημερινό σημείο. Πάλι από τον μαγικό χώρο του NBA στο South Beach για το παιχνίδι ανάμεσα στους Miami Heat και τους Golden State Warriors.

(01:30) Miami Heat – Golden State Warriors: ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ WARRIORS (1.74 Novibet

Οι Warriors καίγονται. Κυριολεκτικά. Καίγονται για την νίκη γιατί πλέον τους έχουν φτάσει ακόμα και οι Rockets για την μάχη (πλέον) της 10ης θέσης και των play-in. Οι 9οι Lakers αντιμετωπίζουν τους Bucks στο Milwaukee την ίδια ώρα, οπότε είναι η καλύτερη ευκαιρία για το Golden State να μειώσει την διαφορά από την ομάδα του LA. 36-34 ρεκόρ το Golden State, 36-35 το Houston… και ας λέει ο Draymond Green ότι δεν μας νοιάζουν καν οι Rockets, νομίζω πως υπάρχει ένα άγχος στους “πολεμιστές”.

Και αυτό το άγχος πρέπει να φέρει αποτέλεσμα σήμερα το βράδυ στο Miami. Χωρίς τους Tyler Herro και Duncan Robinson το Miami, την ώρα που οι Kevin Love, Jaime Jaquez Jr. και Caleb Martin είναι questionable. Οι Warriors πρέπει να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Αλλιώς… στο επόμενο επεισόδιο Overplay θα έχω ένα Αραβαντινίστικο hot take για το NBA. Νομίζω πως αξίζει το ποντάρισμα μας το διπλό. Όσα προβλήματα και να έχουν οι Warriors θα βρίσκονται στα play-in. Αλλιώς θα μιλάμε για μεγάλη αποτυχία.

Καλή επιτυχία σε όλους. Να είστε καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;