ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Παναθηναϊκός έχει μια… αγγαρεία μπροστά του, καθώς παίζει με αντίπαλο τον Προμηθέα. Το ματς; Ξεκάθαρα αδιάφορο. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη, με όποια διαφορά την πάρει και στην κατάταξη δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Πρέπει όμως να δοθούν και αυτά τα παιχνίδια. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας από τον Παναθηναϊκός – Προμηθέας Στοίχημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην 12άδα του τον Τζέριαν Γκραντ, τον οποίο ο Εργκίν Αταμάν θέλει να ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας. Έτσι, είναι μια ευκαιρία για τους υπόλοιπους να κάνουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια με τον Αταμάν δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για το ροτέισιον. Εμείς πάντως θα πάμε σε πιο… safe επιλογές, ώστε να πάμε και το ταμείο μας. Ταπεινά πάντα και μέσα από τα ειδικά στοιχήματα.

Πρώτη μας επιλογή ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός μπορεί να βάλει την μπάλα το καλάθι και με το… κεφάλι αν χρειαστεί. Είναι εξάλλου ένα ταλέντο από τα λίγα. Σε αυτό μπορούμε να ποντάρουμε κι εμείς και να πάμε το ταμείο μας, καθώς και λίγο να παίξει, ένα ξέσπασμά του είναι αρκετό για να σκοράρει πολύ. Η επιλογή μας λοιπόν θα είναι το Κέντρικ Ναν Over 12,5 πόντοι στην Stoiximan.

Τέλος, θα κλείσουμε με τον Ντίνο Μήτογλου. Ο διεθνής φόργουορντ είναι κομβικός για τον Παναθηναϊκό και το να σκοράρει 1 τρίποντο είναι εντός του… ρεπερτορίου του. Πάμε λοιπόν να κλείσουμε με την επιλογή Ντίνος Μήτογλου Over 0,5 εύστοχο τρίποντο.

Περισσότερα tips για την 32η αγωνιστική της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που θα προβληθεί στο YouTube την Δευτέρα.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Παναθηναϊκός – Προμηθέας Στοίχημα:

Κέντρικ Ναν Over 12,5 πόντοι

Ντίνος Μήτογλου Over 0,5 εύστοχο τρίποντο

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.82 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;