ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός δίνει ένα παιχνίδι… αγγαρεία. Ο Απόλλωνας είναι η χειρότερη ομάδα της Stoiximan Basket League και ο Ολυμπιακός μια από τις καλύτερες. Η λογική λέει πως το παιχνίδι θα είναι μια παράσταση για έναν ρόλο. Το ερώτημα βέβαια είναι και το πού θα σταματήσει η διαφορά. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας λοιπόν για το Απόλλων – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Το παιχνίδι στην Πάτρα δεν περιμένουμε να είναι ντέρμπι. Το αντίθετο. Ο Απόλλωνας δεν θα μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό, παρά τις απουσίες της ομάδας του Πειραιά. Και λογικό. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Βέβαια, ενδιαφέρον στην αναμέτρηση σαφώς και υπάρχει. Όμως, με το λάιν του χάντικαπ να είναι πολύ ψηλά, πιο ασφαλής επιλογή είναι να πάμε στα ειδικά.

Εδώ έχουμε κάποιες πολύ καλές επιλογές στα τρίποντα του Ολυμπιακό. Πρώτα θα πάμε στον αρχηγό, Κώστα Παπανικολάου. Ο «Παπ» θα πάρει χρόνο και στο «3» και στο «4», καθώς ο Πετρούσεφ είναι εκτός. Είναι λογικό λοιπόν να σκοράρει και να κάνει το κάτι παραπάνω. το λάιν του είναι μόλις στο 0,5 τρίποντο. Έτσι, το Over είναι μια εξαιρετική επιλογή, που μπορεί να μας στείλει γρήγορα στο ταμείο. Αυτό θα σας προτείνουμε κι εμείς για αρχή.

Πάμε όμως και στην άλλη επιλογή για το παιχνίδι, η οποία επίσης θα έχει να κάνει με τα τρίποντα κάποιου παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι ολοένα και σε καλύτερη κατάσταση, ενώ πάντα δεν φοβάται να σουτάρει. Το λάιν του είναι στο 1,5 τρίποντο. Ιδανικό και αυτό για Over.

Περισσότερα tips για την 32η αγωνιστική της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που θα προβληθεί στο YouTube την Δευτέρα.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Απόλλων – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Κώστας Παπανικολάου Over 0.5 εύστοχο τρίποντο

Γιαννούλης Λαρεντζάκης Over 1.5 εύστοχο τρίποντο

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.90 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;