ΜΠΑΣΚΕΤ



Από ταμείο σε ταμείο πάμε τον τελευταίο καιρό στο Amerikanos24.com. Πέρασε χθες το διάβασμα για το σκοράρισμα του Nunn και το under 3.5 ασίστ και τώρα πάμε να συνεχίσουμε το σερί μας με το αγαπημένο μας NBA. Νωρίς το απόγευμα (19:00 ώρα Ελλάδας) έχει παιχνίδι στην Νέα Υόρκη, ντέρμπι της πόλης μεταξύ των Νικς και των Νετς, εκεί θα επικεντρωθούμε με ειδικό σημείο παίκτη.

(19:00) New York Knicks – Brooklyn Nets: Dennis Schroder OVER 1.5 threes made (1.84 Novibet

Ο Dennis Schroder είχε μία αψιμαχία πριν δύο ημέρες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Nets με τους Bucks. Ναι, του αρέσει αυτός ο χαρακτήρας του villain. Όπως και με την εθνική Γερμανίας έτσι και στις ομάδες του στο NBA έχει υπάρξει αυτός ο παίκτης που προκαλεί ανά διαστήματα. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του και το τι έχει καταφέρει στην καριέρα του. Στους Nets αγωνίζεται πάνω από 30 λεπτά μέσο όρο και εκτελεί πάνω από πέντε τρίποντα ανά παιχνίδι.

Το over 1.5 σε παιχνίδι ντέρμπι της πόλης όπως είναι αυτό μεταξύ των Nets και των Knicks είναι εφικτό σημείο και αξίζει το ποντάρισμα μας. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια των Nets το σημείο του Schroder έχει βγει οχτώ. Επομένως, number speak for themselves.

Καλή επιτυχία σε όλους. Να είστε καλά. Τα λέμε πάλι απο βδομάδα.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;