ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Μάριο Χεζόνια, παρότι το Παρτίζαν – Ρεάλ έχει μια… ιδιαίτερη ιστορία, είδε τους Σέρβους να τον χειροκροτούν, κάτι που, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του, δεν τον άφησε ανεπηρέαστο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους απέναντι στην Παρτίζαν, μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο παρκέ, καλώντας μάλιστα τους φιλάθλους να ξεχάσουν τα περσινά. Παράλληλα ο Μάριο Χεζόνια εξέφρασε και την ευγνωμοσύνη του για την στάση του κόσμου προς εκείνον.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάριο Χεζόνια μπροστά στην κάμερα του Amerikanos24:

Για ο γεγονός πως οι οπαδοί της Παρτίζαν τον χειροκρότησαν:

«Εντάξει, εννοώ, είμαι κάπως “ντόπιος” τύπος εδώ πέρα επειδή είμαι από αυτή την περιοχή, οπότε για μένα, προφανώς, η Παρτιζάν ήταν πάντα τόσο επιτυχημένη που ανεξάρτητα από πού κι αν καταγόμαστε βλέπουμε πάντα τις καλύτερες ομάδες. Η Παρτιζάν, ήταν πάντα η καλύτερη ομάδα, οπότε για μένα, είναι φυσικό να τους εκτιμώ, να είμαι οπαδός τους. Έχω σεβασμό και πραγματικά είμαι ευγνώμων και πραγματικά τους εκτιμώ για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους για μένα.

Για τα όσα συνέβησαν πέρσι ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεάλ:

Συμβαίνουν αυτά, αλλά πρέπει να καταλάβετε, ότι εμείς όλοι, άνθρωποι από αυτή την περιοχή, δεν πρόκειται να το ξεχάσουν τόσο εύκολα. Γι’ αυτό πρέπει να τους καταλάβεις. Έχουν επίσης δίκιο. Από αθλητική άποψη όμως, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Είναι ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον και ήταν τα πλέιοφ για την Ευρωλίγκα. Όλοι θα πάμε για να πεθάνουμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Οπότε αυτά τα πράγματα πρέπει να μείνουν στο παρελθόν επειδή είναι επίσης είναι φιλικοί σύλλογοι, η Παρτιζάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε αυτό πρέπει να παραμείνει έτσι. Και πάλι, καλώ τους φιλάθλους να ηρεμήσουν ιδιαίτερα τους φίλους της Παρτιζάν. Να παραμείνουν ήρεμοι, να το αφήσουν να περάσει, γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μερικές φορές και είναι κρίμα που συνέβη ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρτιζάν γιατί είχαν πάντα μια πολύ καλή σχέση.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;