ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι μια διαφορετική περίπτωση σταρ στο NBA,

Ο «Τζόκερ» είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη, αλλά παραμένει πάντα ένας χαλαρός τύπος που έχει ΠΑΝΤΑ πολλά να πει.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του «Θείου Γιώργου» στις ΗΠΑ, ο Νίκολα Γιόκιτς βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του Amerikanos24, με τις ερωτήσεις να έχουν να κάνουν και με την Ευρώπη και την Euroleague, παρότι ο Σέρβος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε αυτή.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε πολλά να πει για την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, με τον ίδιο να αποθεώνει τον Μάικ Τζέιμς, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ ο «Τζόκερ», πέραν των παραπάνω, στάθηκε και στον Ολυμπιακό, τον οποίο περιμένει να δει στο Final 4 του Βερολίνου!

Μεταξύ άλλων, ο Νίκολα Γιόκιτς είπε:

Για τον Πι Τζέι Ντόζιερ:

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά του ήταν οι τραυματισμοί. Νομίζω ότι θα ήταν ακόμα μαζί μας αν δεν τραυματιζόταν. Μου άρεσε να παίζω μαζί του. Μπορεί βασικά να παίξει από «1» μέχρι «4». Ήταν ένας πολύ καλός ομαδικός παίκτης για εμάς και μου άρεσε να παίζω μαζί του».

Για τον ΛεΜπρόν και τους 40.000 πόντους του:

«Υπέροχο. Γίναμε μάρτυρες του μεγαλείου, αλλά είναι απλά εκπληκτικό πόσα χρόνια έχει που παίζει σε πραγματικά υψηλό επίπεδο. Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει κάποιος άλλος. Είναι καταπληκτικό να μοιράζεσαι τον παρκέ με αυτόν τον τύπο».

Για τις ομάδες που περιμένει να δει στο Final 4 της Euroleague:

«Παρακολουθώ λίγο την Euroleague. Στο Final 4 θα πρέπει να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, Μονακό και θα πω και τον Ολυμπιακό, λόγω του φίλου μου, του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που είναι εκεί. Είναι τραυματισμένος αυτή τη στιγμή, αλλά μου αρέσει να τον παρακολουθώ να παίζει. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι στο NBA, αλλά του αρέσει που είναι εκεί», ήταν τα λόγια του Νίκολα Γιόκιτς.

Για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη:

«Αυτό που πάει να κάνει είναι σπουδαίο. Χρειάζεται 12 πόντους για να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη. Και αυτό είναι μία τρομερή επιτυχία. Ο Σπανούλης είναι θρύλος στην Ευρώπη. Καθοδηγεί άψογα τη Μονακό και φέτος. Πέρσι την είχε οδηγήσει στο Final Four»








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;